Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piii00099

pytanie do wiernych/niewiernych zon

Polecane posty

znudzona1...bo któryś z panów stwierdził ,ze w tych dniach mamy wiekszą ochotę na sex..A jak masz ochotę na sex to według wyżej opisanych..jestesmy bardziej skore do zdrady..pisali o tym w innym topiku :)

a może taki zestaw pytań? czy gdyby dni płodnych nie było to: 1. można iść na całość 2. kupić prezerwatywy i też iść na całość 3. stosunek przerywany.... sorry ale pytanie piii00099 jest dla mnie bez sensu

Gość piii00099
ja pierdole, kurwa mac... ok moze byc 5 dni po plodnych... mialem napisac: idziesz na impreze w trakcie rzesistego okresu?

Gość jak ściemnia...
to go odsyłam na drzewo i nie mam dylematów związanych z wyborem właściwej odpowiedzi...

mirabelka - pestka - :) Pozdrawiam. Tak - życie jest piękne. I jakie ciekawe. :):) Jasne już. Jak mam owiulację, to latam jak kotka w rui... nie wiedziałam. Dobrze, że na forum o tym panowie piszą :)

znudzomna1...no wiesz w sumie trzeba poszperać w google moze faktycznie te dni maja na nas jakis wpływ..bo ja np widze po sobie że mi od hormonów troche odbija(moich własnych -nie tych w tabletkach) ....hehe narazie mam tylko fantazje a nie wiadomo czy jakby mi sie nadarzyła jakas okazja nie wprowadziłabym ich w zycie..ehhh jak to sie człowiekowi punkt widzenia może pozmieniać..

Gość wszystkie ide wtedy na całość
po co to sie tak krygować i sciemniac. Wcale Was za to nie potepiam,a wiernośc,to rzecz wzgledna.:classic_cool:

Zapomniałyście o pełni księżyca:-) Można jeszcze podciągnąć liczbę plam na słońcu:-)

wiadomo, że hormony się na mózg rzucają i na inne organy również :) Ale wcale to nie musi być przyczynkiem do zdrady. To raczej charakter, a on nie zależy od dnia cyklu. albo się lubi ten sport albo nie

Gość do znudzonej
Bardzo Ci sie nudzi ? :D Znam dobry sposób na zabicie nudy ! :classic_cool: :-p

Gość do znudzonej
Propozycje ? A to nie widać miedzy wierszami ? Dosłowność burzy nastrój :-p

poczytaj wcześniej - jestem niskich lotów umysłowych :) Żadnej propozycji nie widzę... forumowe głupki tak mają

Gość do znudzonej
Nie bądź taka skromna.:) Ale dobra.Sportowcem nie jestem i takowoz seksu nie traktuje. A tenże własnie z Toba by mnie interesował :D :classic_cool:

Gość do znudzonej
To nie jest odpowiedź godna damy,nawet niskich lotów umysłowych. Tak czy nie ? :-p

Gość piii00099
najbardziej lubię gdy mój partner - Wacław, daje mi do wylizania swoją pałkę, którą wcześniej penetrował moje jelito grube :classic_cool:

Mam za mało danych, aby udzielić odpowiedzi. Damy nie interesuje seks z każdym, kto wyrazi takie zainteresowanie. Dama wybiera spośród zainteresowanych ;)

Gość do znudzonej
A gdzie nie obce Ci ryzyko i adrenalina.Motgłabys zrobic jeden wyjatek :-p

Ps. Sztuka bycia damą polega między innymi na tym, aby takie zainteresowanie w stosownych kandydatach wzbudzić

Gość do znudzonej
Już wzbudziłas i co dalej ? :D

i jak tu nie być znudzoną - tylko seks i seks proponują. A kawy to nikt. Sama sobie zaparzę, papa

Gość do znudzonej
Kawy Ci nie proponowałem,bo pewnie od rana ze 3 juz wypilaś. Ale jak seksem jestes juz znudzona,to faktycznie.:o Moze mała wycieczka rowerowa za miasto ? :classic_cool:

A jednak Sportowiec.... Nie kłopocz się :) Nie musisz się z tym rowerem wysilać :D

Gość do znudzonej
To masz inna propozycje ? :D

Gość do znudzonej
Wiedziałem,że masz serce :)

Gość do znudzonej
Kawe juz wypiłaś,na rowerek nie :o Może po prostu Cie porwę ? Np.na Martynikę ?