Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falowana

mam pytanie apropo wlosow doradzcie prosze!!

Polecane posty

Gość falowana

czesc!! ja do was z takim zapytaniem. od dwoch lat gdzies prostuje sobie wlosy. jednak ostatnio bylam u fryzjerki i ona mi po obcieciu wlosy ulozyla tak ze byly lekko falowane na koncach. oczywiscie trzymalo mi sie to dlugo.sama tez chcialabym sobie teraz taka fryzurke robic jednak niewiem jak zeby efekt trwal powiedzmy ze conajmniej dwa dni. teraz sobie nawinelam koncowki na walki i czekam co bedzie jak je rozplote. czy ktoras ma doswiadczenie w tym kierunku?dodam ze wlosy mam swoje tez troche krecone i podatne na ukladanie. po umyciu uzywam pianki do wlosow. jak dlugo trzymiecie walki na glowie?i czy suszenie cos pomaga?przyspiesza efekt krecenia jak niezawsze sie ma czas na to zeby trzymac walki kilka godzin na glowie??a moze sa jakies kosmetyki ktore moglabym uzywac. ? poprosze o opinie doswiadczone kolezanki bo nie chce juz dluzej chodzic rozprostowana czas na zmiany:)

Gość falowana
halo halo nio przeciez wszystkie wyprostowane nie chodzicie:P help help

Ja tez mam wlosy falowane za ramiona, nigdy ich na walki nie nakrecalam, bo mi sie nie chce :P Ja po prostu robie tak : trzymam glowe w dol, nakladam jakas pianke i ugniatam kilka minut- wlosy sa fajnie falowane :)

Gość falowana
tzn ja nie mam wlosow kreconych tylko takie nijakie a dlugosc troszke za ramiona.. ugniatanie pianka wystarczy? moze wieczorkiem siedzi wiecej kolezanek ktore beda w temacie??