Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza23

czy to duzo jesli facet jest starszy o 13 lat?

Polecane posty

Gość tajemnicza23

Gość mysza*
moim zdnaime to duża różnica ale tylko wtedy gdy dziewczyna jest młoda...bo poźniej to juz kwestia dopasowania...a ile masz lat ?

Gość dasz radę
jeśli ma się 13 a facet 26 to przepaść, później róźnice się zacierają i 23latka 36latek, mogą nieźle funkcjonować:)

Gość 11111111
spora ale jeszcze nie tragiczna:)

23 tzn mi to az tak nie przeszkadza bo nigdy nie zwracalam na to uwagi . wiesz teraz to az takiej roznicy nie widac tym bardziej ze on majac 36 wyglada na 28 ;) ale ludzie sie starzeja ;/ i za jakis czas bedzie to widac ...

Dla mnie nie dużo, mój facet jest starszy o 9 lat i nie jest to dla nas żaden problem.

Gość dasz radę
kochasz go za fizyczność jedynie? czy za dusze i za osobowość? bo ta się nie starzeje, ta zyskuje z wiekiem:)

w tym problem ze ja go jeszcze nie kocham nazwala bym to raczej zauroczeniem;) ale kto wie moze z czasem pokocham :classic_cool: ;P

Gość mysza*
jeśli tym się martwisz że ludzie się starzeją ...i że twój facet będzie wyglądał o wiel starzej od Ciebie to poprostu nie wiąż się z takim facetem po co potem pluć sobie w twarz mogłam wziąść sobie młodszego...ja jestem zdania ze duża różnica wieku jest zła i burzy wiele w związku ale są ludzie którym to w zupełności nie przeszkadza....musisz to przemyśleć i zastanowic sie pomyśl sobie że jak ty bedziesz miała 60 to on bedzie mial 73 czyli juz moze byc niedolezny schorowany a ty nadal w kwiecie wieku ,,,wiec zastanow sie nad tym co jest lepsze równieśnok czy męzczyna straszy..

ale ja nie lubie roziwsnikow ani mlodszych bo tacy to maja wsciu bzwiu w glowie wole faceta a nie dziecko :) e najwyzej bede zalowac co mi tam raz sie zyje :D pozdrawiam i uciekam bo sobie w pracy siedze i klikam a mam zaleglosci 👋

To juz ty musisz sobie odpowiedziec na pytanie co jest dla ciebie ważniejsze, jego wiek czy wyglad czy osobowość. Pozatym nie zapominaj, ze nie tylko on sie starzeje, tobie też nie bedzie lat ubywało.