Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakir31

Czy facet,który kocha żonę do szlenstwa może zdradzić?

Polecane posty

Gość fakir31

Nurtuje mnie to pytanie bo wszyscy odpowiadajacy na posty dot. zdrady mówią o nieszczesliwej miłosci w związku,problemach czego wynikiem jest zdrada. A jak sie rzecz ma gdy zwiazek jest prawie idealny,totalna sielanka,słodycz az bije po paluchach czy takiego goscia można byc pewnym?

Gość szumanka
z mojego doswiadczenia wszystko jest mozliwe! mnie juz chyba nic nie zdziwi!nawet jesli okaze sie ze moj facet mnie zdradza!

Gość szumanka
z mojego doswiadczenia wiem ze -wszystko jest mozliwe! mnie juz chyba nic nie zdziwi!nawet jesli okaze sie ze moj facet mnie zdradza!

Gość szumanka
z mojego doswiadczenia wiem ze -wszystko jest mozliwe! mnie juz chyba nic nie zdziwi!nawet jesli okaze sie ze moj facet mnie zdradza!

Gość szumanka

Gość iniak
myslę że tak, tacy nie zdradzają przynajmniej do mementu aż się nie odkochają:)

Gość mysza*
Tak tak tak........każdy może zdradzić nie ważne czy facet czy kobieta nie ważne czy kocha do szalenstawn czy jakoś ...jeśli nadarzy się okazja, czas, chęć to z pewnością może do czegoś dojśc..

Gość Bzdury piszesz Mysza
Ktos, kto naprawdę kocha, nie zdradzi. Jesli udaje milość, albo jest to raczej przywiązanie a nie milość, to co innego. Jesli zdradzil, to znaczy, że coś z tą jego milością nie tak.

Gość fakir31
No własnie to co musi sie wydarzyc w tak idealnym zwiazku by doszło do zdrady i nie mysle tu tylko o mezczyznach? Czy wystarczy wpływ alkoholu,mała kłotnia,czy cos wiecej.A moze wpływ osób trzecich?

Gość czasem
okazja, lub alkohol, lub ciekawość, lub ogólne znudzenie. czasem wszystko na raz :(

Gość na pewno i zakochany
facet moze zdradzic...slyszalam jak niektorzy mowia : ja nawet sam sobie nie wierze ! i jak tu takiemu wierzyc? sama jestem kobieta i choc bylam do szalenstwa zakochana zdradzilam go ...wlasciwie nie wiem dlaczego? chyba diabel mnie podkusil:(

Gość poza tym
facet może zdradzic i nie przestawać kochać skoki w bok niewiele mają wspólnego z prawdziwym uczuciem a facet jak widaomo okazji nie przepuści

Mówią, że zakochana kobieta zdradzi tylko dla ratowania życia ukochanego. Czytałam, że niektórzy faceci tak bardzo kochają swoje kobiety, że nie chcą ich brukać seksem... to straszne :)

Mówią, że zakochana kobieta zdradzi tylko dla ratowania życia ukochanego. Czytałam, że niektórzy faceci tak bardzo kochają swoje kobiety, że nie chcą ich zbrukać seksem... to straszne :)

Gość fakir31
Już moge sobie odpowiedziec na moje pytanie! Może! I zrobi to za kazdym razem gdy tylko trafi sie okazja!