Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaaa

Czysty zbieg okoliczności czy on coś kombinuje........

Polecane posty

Niewiem co o tym myśleć cały czas się na mnie patrzy ale to nic dzisiaj niewiem jakim cudem nagle znalazł się w tym samym miejscu z jednego końca miasta na drugim i żeby tego było mało wsiadł do autobusu którym wracałam do domu rozmawiał z kierowcą nie spuszcajac ze mnie wzroku a gdy autobus miał już odjechać wysiadł. Moze to jakaś paranoja ale co najmniej to było dziwne zachowanie.

Gość lepiej bądź ostrożna

Gość flore
a jak go poznałaś?

Gość o co chodzi
??

w sumie gościa nie znam ale niestety jestem skazana na spotkania z nim ponieważ bywamy w tym samym miejscu

Gość flore
jakaś Ty tajemnicza, powiedz cos więcej, spotykacie się naprzystanku, jesteście sąsiadami, pracujecie razem? a w ogóle to rozmawialiście kiedyś ze sobą?

Jest wiele możliwości: -może mu się podobasz -albo chce Ci zrobić krzywdę..

sorka za tajemniczość tak spotykam go na przystanku nie nigdy z nim nie rozmawiałam a dzisiejsze zachowanie naprawdę mnie zastanowiło

tylko wezmy pod uwagę to że jest z jakieś 20lat starszy odemnie tak mi przynajmniej wydaje ale ten jego wzrok jest straszny. Może ja przesadzam i poniosła mnie dzisiaj wyobraznia ale cos musi w tym być skoro się nad tym zastanawiam

Gość flore
może spodbałaś mu się i chce zwrócić na siebie uwagę.....? ale faktycznie bądź ostrożna a fajny jakiś?

ło? Jest starszy? Mówię Ci kobieto, on jest jakiś dziwny. Ja bym na Twoim miejscu go unikała, ale też zachowuj się naturalnie. A może to łowca talentów? :D

Gość flore
20 lat, czyli ma lat, czasami to widać, dresiasz jakis? (bez urazy)

przestań nie mój typ kompletnie ja mam 22 więc on ma ze 40 albo mniej ale dziwny jest on coś ma obłąkanego w swoich oczach przynajmnie tak mi się wydaje

Gość flore
to olej go i nie zwracaj na niego uwagi, zniechęci się zboczek jeden

a myślisz że co ja robie wogóle nie zwracam na niego uwagi ale to spotkanie dziwne dzisijesze zwróciło moją uwagę

Gość flore
powiem tak, jeszcze troche poczekasz zanim odpuści, bo wiadomo faceci to łowcy ale żaden normalny facet, nie lata za dziewczyną po tramwajach no chyba, że szuka dziury fiut złamany

niop dzisiaj odziwo go nie spotkałam szok;) chyba jednak poniosła mnie wyobraźnia