Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka_20

Czy boicie się przystojnych facetów?

Polecane posty

Gość malenka_20

Od pewnego czasu zastanawiam sięjak to jest.. Jesli facet jest malo atrakcyjny- wolalabym miec kogos przystojnego a gdy juz znajdę przystojnego faceta to trudno mi jest mu zaufać, boję się ichi z góry zakładam, że pewnie zaraz odejdzie do innej kobiety( mimo, ze nie jestem kobietą mało atrakcyjną) .. Jaka w tym logika? ;/ dziewczyny czy też tak macie?? Piszcie ;)

Gość Bo ci przystojni do bólu
sa dla wszystkich kobiet!wiedza o tym i tak sobie lataja po swiecie jak Gucie trutnie!!;-)

Gość racja racja

Gość oj duża racja
przystojni faceci bardzo lubią skakać z kwiatka na kwiatek i to przy każdej okazji. Czują sie macho bo wiedzą że kobietom miękną kolana w ich towarzystwie i wykorzystują to na masę. A potem się chwalą przed kumplami jakie to z nich ogiery. Sam jestem facetem i mam paru takich kumpli.

Gość ech tam
Miałam przystojnego faceta i .... wierny do bólu... Nie ma reguły, liczy sie serce... Nie boje sie przystojniaków, ale.... jakoś wieksze zainteresowanie wzbudzają we mnie tacy nieco oryginalni faceci, wyraziści, ale niekoniecznie przystojni:p

Gość penis męski
cały świat należy do nas [przystojna dupa]:P

Gość ech tam prawdziwa
Nie lubie:p, ale widze ze masz jakies kompleksy:D

Gość a mi
podobaja sie piękni brzydale.Nos moze miec nawet troche perkaty,oczy w normie,ale przede wszytskim musi miec to cos w tych oczach!!!Ci przystojni,są bezwolni-w kajadanch swojej urody.Ale najwazniejsze to jest jaki jest podczas rozmowy.Facet nie moze nudzic kobiety(zreszta odwrotnie równiez).