Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooniania

czy seks na trzeciej randce zle swiadczy o kobiecie?

Polecane posty

Gość ale glupoty gadacie
pewnie was zazdrość zżera i zal dupe sciska, bo ja za rok o tej porze bede juz mezatką ,a moj facet mowi, ze jestem jego ideałem kobiety, a nie jakaś głupia cnotka co to dla zasady czeka pare miesiecy, hehe

Czy Ty jesteś równie wzniosła podczas samej uprawy seksu? Tak, czasem gdy szczytuje zdarza mi się recytować inwokację z Pana Tadeusza.

podlapia podlapia, jesli tego mialyby nie podlapac (jak mysle ekspertki) to nic ich nie ruszy no to powiem Ci, że nie wydaje mi się jednak. przy facetach swoich miałyby decydować się na takie zwierzenia? Mają inteligencję rozwielitek, ale masochistkami to chyba nie są..

włosy staja dęba na te w wiekszoci głupoty! Jasne, że kobieta ustala zasady i robi to na co ma ochotę! Każdy ma prawo do wyboru i swoje potrzeby! ma ochote na sex robi to... szmacenie? chyba ktoś nie zna znaczenia tego słowa. Jezeli dla kobiety sex nie jest wyrazaniem milosci tylko zwykla potzreba dlaczego nie ma jej zaspokajać ?? Pfff zenua. A tak na marginesie to hmm prawie kazdy facet powinien byc meska szmata jezeli juz rozkminiamy ten problem i to wy powinniscie sie wstydzic za swoje zachowanie. błehehehe Niech zyją kobiety!

ja swoją dziewczyne rozebrałem na 4 randce (miała 16 lat :|) ale znalismy sie z rok i sobie gadalismy, a pierwszy raz seks po ok roku bycia razem, jak była gotowa, jesteśmy razem od 4 lat. i nigdy mi nie przyszło do głowy żeby jej z tego powodu nie szanować, faceci na kafe to chyba same zakompleksione prawiki skoro mają takie upośledzone podejście do kobiecej seksualności i potrzeb seksualnych kobiet...

17:12 [zgłoś do usunięcia] ooniania tu duzo sie czyta ze po miesiacu to moze i wypada, a jaka jest rzeczywistos??? :/ ciezko o szczerosc. ja pytam bo nie wiem jak postrzega mnie moj facet teraz... A jak Ty postrzegasz Twojego faceta z tego powodu, ze przespal sie z kobieta tzn. z Toba na 1 randce?

przy facetach swoich miałyby decydować się na takie zwierzenia? moze to przedstawi je w dobrym swietle ( w ich mniemaniu)? moze opowiedza tylko o historiach z obecnymi, nie dowiesz sie poki nie sprobujesz

Gość o jakich kobietach mowisz
w wieku 16 lat to dziecko przeciez, no ale pewnie juz cie raczka bolała od walenia konia, żałosne

Gość co wam powiem to wam powiem
prostytutka to zawód, KURWA TO CHARAKTER

Gość piegusekkk
Tak sobie czytam ten topic i dochodze do wniosku, ze jestem mentalnie kobieta z epoki kamienia lupanego, bo dla mnie seks na 3 randce nie wchodzi w gre. Czy naprawde w dzisiejszych czaaach kobiety chodza do lozka z facetem po 2 tygodniach znajomosci?:O

Gość bojabojaboja
GRYFIN pomyśl! "czy wyszycie wszystkie pok**wiały do reszty, na pierwszej randce seks, co najciekawsze jestem facetem ale nigdy nie robiłbym tego na pierwszej randce, gdyby kobieta zaproponowała mi coś takiego na pewno bym jej nie szanował a nawet nie miałbym ochoty jej wykorzystać, czy wam tylko o seks chodzi w tych durnych głowach, przecież to powinna być miłość, to chyba kobiety są bardziej romantyczne" Przecież to wszystko zależy od przypadku. Ty to Ty. Jak Ci pasuje czekac na miłość, to czekaj, na pewno znajdziesz taką co też będzie chciała czekać. A przy takich tematach dziewczyny sie wypowiadały, które potem z tym samym facetem ślub wzięły. Więc jak widzisz nie każdy ma identyczne do Ciebie podejście. Ja się przespałam po drugim spotkaniu. Oczywiste dla nas było, że nie będziemy czekać od początku i niczego to w naszej znajomości nie zmieniło. On nie myślał źle o mnie ani ja o nim. Lubimy seks, mamy oboje duże potrzeby. Więc nie widzę problemu. Każdy inaczej to postrzega.

Gość HAHA ANALIZA SYLWETKI
piegusek -kobiety nie chodza do łozka po 2 tygodniach, szmaty-tak

pffff kobieta zaradną jest więc da sobie rade. Gorzej z Wami mężczyznami. Gdyby role się odwróciły kogo szukamy? Panny, która da z różnorakich przyczyn. I założe się, że mężczyzna szybciej zacznie szukać kogoś aniżeli kobieta. Pocią.. g :D

Gość albo się mysli kroczem
albo głową :P

Gość HAHA ANALIZA SYLWETKI
ja jestem ukształtowana tak, ze ani kobieta ani męzczyzna nie moze-w przeciwnym razie kurwiarz i kurwa-idealna para, życze im powodzenia

Gość Kirył Kiryłowicz Kozodusin
No cóż, skoro w momencie szczytowania nie masz nic ciekawszego do roboty, to lektura klasyki rodzimej literatury nie jest najgorszym rozwiązaniem. Zwłaszcza w przypadku Księgi XIII. :)

piegusek, bo jesteś ukształtowana przez mężczyzn od wieków że mężczyzna może a kobieta nie, proste. bueheheh. no z pewnoscia.

No cóż, skoro w momencie szczytowania nie masz nic ciekawszego do roboty, to lektura klasyki rodzimej literatury nie jest najgorszym rozwiązaniem. Zwłaszcza w przypadku Księgi XIII. Mnie się ona nigdy specjalnie nie podobała...