Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAOMI 999999999

Czy to moze być dzidzuś?

Polecane posty

Gość NAOMI 999999999

Witam wszystkich:)mam pytańko...a wiec zacznę od tego, iz z chlopakiem staramy sie o dzidzie:):)kochamy sie bez zabezpieczenia itp...same wiecie:)ale..:(dostalam okres tydzien przed terminem:(wiec chyba nie mozliwe zebym byla w ciazy:(prawda?ale z drugiej strony to tak dziwnie sie czuje...jest mi caly czas niedobrze, jestem śpiąca(codzinnie po południami spie:))moj brzuch zaczyna robic sie taki twardy:)ale nie wiem czy to moze byc dzidzi...robilam test 99% i wyszedl pozytywny..ale nie jestem przekonana...ten okres mnie zdziwil

Gość ja bym radzila
powtorzyc test jak tylko skonczy sie krwawienie

Gość katja1977
czasami wystepuje okres, ale proponuje wizyte u lekarza

Gość NAOMI 999999999
juz własciwie nie mam okresu...wiem ze powinnam wybrac sie do lekarza ale boje sie:(nie wiem czemu ale boje sie:(:(wiem ze wyda sie Wam to dziwne..ja i moj chlopak tez mi sie dziwimy:(chyba cos jest ze mna nie tak

Gość zrob jeszcze
zrob test, mowie ci, wszystko sie wyjasni

Gość zrob jeszcze
lekarz tez powie, zeby test powtorzyc, jezeli ten okres byl inny niz poprzedie - np. krotszy to jest duze orawdopodobienstwo, ze to ciaza. Zrob test!!!!

jasne zrób test bo jeśli to ciąża to wszelkie krwawienia i plamienia mogą być bardzo niebezpieczne... Trzymam kciuki :)