Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yo12432

nie chcę zyc

Polecane posty

Gość yo12432

mam tak co jakis czas mimo terapii :(

Gość yo12432
skad czerpiecie silę, zeby nie zwracac uwagi na wyzwiska we wlasnym domu?

Gość ja tez nie chce zyc

Gość ja tez tak mam i ...
nie chce zyc? hmm... albo chcialabym zaczac zyc... i co mam zrobic yo12432 proponujesz terapie?;)

Gość yo12432
a co się dzieje?

hmm... sluchaj siebie... tylko siebie i dobrych ludzi:)

Gość yo12432
bo mnie matka wyzywa od k...mimo,z e jestem doroslym czlowiekiem

mnie zabija samotnosc

Gość yo12432
ja tez tak mam i...> dlaczego jestes sam/a? sluchaj, mozna wiele zwalczyc, jesli masz 1 osobę, ktora Cię nie zjedzie za Twoje niepowodzenia

Gość gusia 1
a nie myslals o tym aby samemu stanac na nogi i wtedy miec swiety spokoj i nie sluchac ludzi ktorzy ci ublizaja ??

hmmm... masz prawo do wlasnego zycia ale moze ma powody do tego?;/ moze inaczej nie potrafi ale pewnie chcialaby dla Ciebie jak najlepiej - na pewno:)

Gość yo12432
gusia1---> pomyslalam, ale do tej pory zylam nadziją, ze gdy poprosz eo pomoc rodzenstwo to oni mi pomogą. doczekalam sie jednego, matka powiedizala"nikogo nie obchodzi co sie z tobą dzieje" a kiedy mowię jej, ze niech nie wymaga ode mnie aby wychodzily mi reczy za pierwszym razem a czasy sa takie, ze laski sie puszczaja zeby dostac pracę slyszę "to tez sie puszczaj ale nawet tego bys nie umiala, bo to trzeba umiec" nigdy nie mialam przyjaciol, bo ukrywalam to co sie dzialo w domu i obudzilam sie jako dorosly czlowiek z ręką w nocniku po drugim zalamaniui trafilam do psychologa teraz to wszystko wiem i wiem, ze sama sobie poradzę, ale zmarnowalam tyle czasu..tyle lat

yo12432 ale ja juz tak nie potrafie zyc, mnie nawet nie ma kto juz opierdolic - sorrki za b. slowko, ale tak jest chcialabym by ktos choc na mnie skrzyczal... a tu nic... nic... nic.... wiem, ze to moze smiesznie brzmi ale to naprawde jest hmm.. juz nie do wytrzymania:(

yo12342 hmm chyba trzeba teraoi ale dluzszej i dla calej rodziny, a jak sie nie da to poprostu moze nie bierz tak wszystkiego do siebie

Gość yo12432
ja tez tak mam i..-->nie no spoko, kiedy juz wszytsko spieprzyla, ja wpadlam drugi raz w depresję to odpuscila teraz jest obojetnosc, gdyby nie psycholog i ludzie bna terapii nie mialabym z kim porozmawiac kiedy wychodze miedzy ludzi czesto jest tak, ze mam ochotę się rozplakac

Gość yo12432
ja tez tak mam i ---> ile masz lat? masz rodzenstwo? nie chcę nudzic swoimi klopotami, juz mi lepiej, chociaz to takie obce uczucie

Gość gusia 1
wiesz nadzieja nadzieja, ale moze wez swoj los we wlasne rece, zrob cos dla siebie sama..ja ci powiem ze wychowalam sie w normalnym domu, mam dobrego meza, ale jestem teraz na jego utrzymaniu i cholernie mi z tym zle cos bym zrobila a nie wiem co, a nasza corka jest za mala zebym poszla do pracy :)

Gość yo12432
widzisz, ja to chyba męża miec nie będę..nie dam się zamknąć w domu:( brakowalo mi 1 osoby, ktora we mnie uwierzy, skonczylo sie na tym, ze mimo, iz unikalam mezczyzn, w koncu zaczelam sie znimi spotykac- trafialam na samychn sk..eli, bo nie umialam stawiac granic dzięki za zyczliwe slowo:) zapieprzalam cale lata a jak się zalamalam - pracodawca mnie wycisnął - to dostalam taką zj..kę w domu, ze podnosilma się kilka mies. najgorsza jest ta samotnosc moge o cos spytac?

Gość gusia 1
no pewnie, pytaj

Gość yo12432
zresztą niewazne....fajnie ze ktos ze mna pogadal....juz mi lepiej

Gość gusia 1
smialo pytaj z przyjemnoscia odpowiem

Gość yo12432
jak często potrzebujesz pogadac z kolezanką? jestem ciekawa jak to wygląda u normalnego czlowieka..bo ja bym mogla 5razy w tygodniu tylko nie zawracam jej glowy, bo ona ma sowje zycie

Gość Dziecko łobsrane...
yo:) Jesteś zdrowa możesz żyć możesz stanąć na własne nogi możesz nie przejmować się tym co mowią sądzą o tobie możesz wszystko!

Gość yo12432
Dziecko łobsrane... ---> :D a kto Ty jesteś ? :D:D:D

Gość yo12432
Dziecko łobsrane... dzienx, juz mi lepiej, potrzeba mi bylo to uslyszeć :)

Gość gusia 1
przede wszystkim zapewniam cie ze jestes normalnym czlowiekie, ja takiej rozmowy potrzebuje z 3-4 razy w tygodniu ale bardzo czesto rozmawiam sama ze soba to pomaga, niestety musze teraz uciekam bo musze zajac sie dzieckiem, jak masz ochote to pisz na @.. pozdrawiam sredecznie

Gość yo12432
dzięki gusiu 🖐️ powiedzialabym cmokaski z podpaski, ale tak pozdrawia mnie tylko moja siostra