Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzeska

zalotka,kto wie

Polecane posty

Gość rzeska

dlaczego po podkreceniu rzes zalotka sa ladne a pozniej jak juz poloze maskare to sie prostuja.jak temu zaradzic?

Gość rzeska
nikt nie wie?????????

Gość dasaf
Najpierw zalotka, potem jak masz zalotke na rzesach to maluj je.

Gość Czy w zalotce
można wymieniac same gumki?Tzn czy mozna kupic same gumki słowem:)czy jak sie zuzyje to trzeba kupic calą nową?

Gość emkaaa
nie wiem ale nie widzialam samych gumek, ale w koncu zalotka to wydatek rzedu 8 zl. wiec biedy nie ma:))

W moje była jedna zapasowa. Ale wydatek rzędu 10 zł to chyba nie koszmar:D A opadają pod cięzarem tuszu, spróbuj mniej go nakładać albo innego np Air Max z Astora czy Lycra extend one mało obciążają rzęsy.

Gość Czy w zalotce
no nie ma pewnie-sama mam już kroras ale jest po rpsotu najlepsza-reszta to byl totalny zlom.Dlatego pytam:)Dzieki dziewczyny:)

Gość Czy w zalotce
cholerne literowki-wybaczcie;)

Gość hi
Sluchajcie ,niech ktoś prosze mi wytlumaczy jak stosowac zalotke? Probowalam jej uzywac, mam dlugie proste rzesy i nic. Ile sie trzyma zacisniete rzesy? Mi kompletnie nie dziala:( z gory dzieki

ja też mam taki problem, że nie wiem jak jej używać!!!:/ Jak sobie podkręcam to tylko mi się podkręcają te na środku rzęski, a jak patrze jak ślicznie robią to kosmetyczki lub nawet miektore z moich koleżanek to mnie zastanawia jak one to robią, że całe oko im załapuje ta zalotka :/. A co do tego, że one się rozprostowują to pewnie trzymasz za krótko, Powinno się trzymac w zalotce ok 30 sek, a później powitórzyć te 30 sek jeszcze dwa razy:P