Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttaaaaakaaa ja

Czy znacie kogoś kto zaszedł w ciąże poprzez petting????

Polecane posty

Gość tttaaaaakaaa ja

Dziewczyny uprawiałam petting ze swoim chłopakiem, pierwszy raz w sumie, pieścił moją małą paluszkami, jeden zawędrował mu za daleko, i boję sie czy nie miał tam czegoś na tym palcu, choc do wytrysku nie doszło, ale przeciez w wydzielinie ktora czasem jest na penisie, też mogą byc plemniki ...:( Boje sie ze jestem w ciazy :( a nie chcialabym tego :( nigdy nie robilam testu ciążowego, myślicie ze to dobry pomysl?? czy tak latwo jest zajśc poprzez petting?? pomozcie...

Gość eeejsi
to raczej rzadko spotykane:)

Gość madziuleńka
Nie martw się, to jest strasznie mało prawdopodobne! Zwłaszcza,że nie było wytrysku:)

Gość tttaaaaka ja
Dzieki dziewczyny za pocieszenie , spodziewalam sie tu zdań typu "mozesz byc w ciazy , idz natychmiast do ginekologa" czy cos takiego, troche sie uspokoilam ..

też mam taki problem jak koleżanka, tyle że mój okres się spóźnia i boli mnie w dole brzucha. Analizowałam wszystko i raczej nie było szans aby sperma dostała się do pochwy. za drugim razem był tylko płyn ale jak wiadomo tam też są plemniki. sama już nie wiem...

Gość CZARNOSKORY GEJ
zawsze mozna skoczyc na pogotowie po postinor- MUSZA wypisac

A co powiedcie na tych ludzi którzy stosują stosunek przerywany, nie bójcie się to nic nie znaczy, zwłaszcza ten ból w dole brzucha...Możecie spokojnie czekac na okres:)

na pogotowie to nie pobiegnę bo troszke już za późno... nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy, normlanie czekałam na okres...ale póki co go nie ma