Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia6363456

Dziewczyny co mi jest?Zajzyjcie!!!

Polecane posty

Gość Kasia6363456

Zawsze jak mam gorszy dziń sytułacje stresowe itp itd wymiotuje po kazdym posiłku po sniadaniach obiadach kokacji nie wymuszam wymiotów ale po jedzeniu od razu mi nie dobrzi i ide do łazienki.Co to jet tez tak macie?Czy ma to coś wspólnego z bulimią?

a jesz bardzo dużo ? Jak nie, to to nie jest żadna bulimia. Może tzw nerwica żołądkowa... Nie wiem. Kiedy ja się zdenerwuję - momentalnie pojawia się ból głowy, a jak boli mnie głowa, to zawsze mam mdłości, a jak mdłości to wymiotuję (:O) i nie ma mowy o jedzeniu. Idź do lekarza.

Gość kasiaaaaaa3333
Nie jem duzo właśnie jem bardzo mało ale potrafie dzinnie trzy razy dziennie wymiotować i schudłam ostatnio 5 kg!!

u mnie była to bulimia z nerwicą, też rzygalam samoistnie w stresie.

Gość Alutka_AW
Bredzisz o nie bulimia tylko zwykła nerwica nic groznego nie martw się

no u mnie takie rzyganie samoistne bylo oprócz zwyklych dla bulimii napadow.

Gość ZROB BADANIA POJDZ DO LEKARZA

Idź koniecznie do lekarza i zrób badania, może być wiele chorób, np. wrzody żołądka lub dwunastnicy. Masz mdłości gdy poczujesz np coś smażonego, jeśli tak to mogą to być wrzody albo zapalenie jelit. Ja tak miałam.

mam to samo.. bylam u gastrologa.. to jest dosc powazne. bo ja mialam tak ze jak były nerwy to wymiotowałam i aż do szpitala musiałam jechac. bo wtedy wymiotowałam tak długo az się odwodnaiłam, dostawałam temperatury i mdlałam. masz wrazliwy zoladek, nerwy na niego dzialaja.. dostalam specjalny lek ktory musze brac jak sie denerwuje. pomaga:))

Gość .. . . . .. .. ... .. .
ja jestem za tym, żebyś poszła do lekarza, nerwica sama nie przejdzie a i wybierz sie do dentysty, bo warto wzmocnić szkliwo dodatkową fluoryzacją jeśli tak często wymiotujesz, bo to fatalnie osłabi zęby

Gość kasia3464757
dzieki dziewczyny na jutro mam umowiona wizyte u rodzinnego dzis znów 3 razy wymiotowałam Musze coś z tym zrobić.

Gość kasia3464757
dzieki dziewczyny na jutro mam umowiona wizyte u rodzinnego dzis znów 3 razy wymiotowałam Musze coś z tym zrobić.

Gość kasia3464757