Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 dni

3 dni przed

Polecane posty

Gość 3 dni

POMOCY!!!!!!!! dzis kochałam się z moim chłopakiem, zabezpieczylismy sie prezerwatywą ale ja mam ciągle stracha z ciążą:( powiedzcie czy jak jestem 3 dni przed planowanym terminem okresu to to są dni płodne czy nie płodne??????????

Gość NIE PŁODNE
Lepiej poczytaj ksiazki, bo z Twoja wiedza jest naprawde kiepsko :P

Gość 3 dni
wiem , że kiepsko!! poprostu wpadłam w panike i już nie wiedziałam dokładnie:( ale dziękuje za odpowiedź:)

slonko uszka do gory na 3 dnie przed planowanym okresem na pewno masz dni nieplodne nie masz sie co martwic pozdrawiam goraco gdyz wiem co czujesz sam aostatnio mialam schizy mimo ze niembylo powodow do obaw ah ta nasza babska podswiadomosc :)

NIE PŁODNE - jeśli wiedza 3 dni jest kiepska,to podobnie jak Twoja znajomość ortografii,pozdrawiam

Gość ale i
raczej nie są,ALE mogą byc plodne nigdy nic nie wiadomo wkoncu skąds biorą sie nieplanowane dzidzie

Gość 3 dni
ja zaczynam wariować;(

Gość llulu
mi osobiście się wydaje,że nie powinnaś się tak przejmować. To były dni niepłodne a zabezpieczenie się jeszcze prezerwatywą w te dni-daje ci pewien komfort psychiczny, i moim zdaniem o ciązy w twoim przypadku nie ma mowy. Tak jak już kiedyś dziewczyny pisały,i piszą nieraz naprawdę zajście w ciąże nie jest takie proste

Gość 3 dni
dziekuję:) troszke sie boje bo dopiero zaczynam wkraczac w ,,ten świat", zabezpieczylismy sie prezerwatywą wiec chyba bedzie wszystko dobrze:)

Gość llulu
ja też od niedawna zaznaję tej rozkoszy :) Głowa do góry i samych przyjemności z seksu :)

Gość 3 dni
tylko,że ja sie strasznie denerwuje bo ja zawsze mam problemy z okresem bo mi sie czesto spóznia kilka dni i teraz zcekam jak na zmiłowanie bo mam zacząc brac tabletki antykoncepcyjne

Gość llulu
to jesteśmy w tej samej sytuacji,ja niedawno też miałam stres bo okres spóźniałmi się 7 dni-też mam nieregularny i wybieram się po tabletki,bo po co się denerwować niepotrzebnie

Gość 3 dni
ja miałam własnie zaczekac az zaczne brac te tabletki ale niestety wiadomo jak to jest ze sie tak nie da jak sie kogos kocha;) ale teraz paniuje....

Gość 3 dni
miało być - panikuje :)

Gość llulu
www.patentex.pl - tutaj wejdź sobie w gadźety i kalendarz-ten jest lepszy,będziesz miała wgląd w swoje dni płodne i niepłodne

Gość 3 dni
własnie zajzałam sobie na ta stronke i sie załamałam:( obliczyłam ze do dzis mam dni płodne ........ja chyba zwariuje:( boje sie.....nie jestem pewna bo ja mam strasznie nieregularnie ten okres np tam wyszło mi ze powinnam dostac okres 28.05 a dzis jest dopiero 24 ......

Gość 3 dni
skończyłam dawno!!!!