Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominum

Ślub w październiku 2006

Polecane posty

kurcze, podjęliśmy decyzję o ślubie wczoraj i ustaliliśmy sobie termin na październik tego roku :) wiem, że dla niektórych moze być to szaleństwo, bo zostało tylko 5 m-cy na organizację wszystkiego, ale mam wrażenie, że zdążę ze wszystkim. Najważniejsze, że sala jest :) teraz tylko dobry zespół.. czy ktoś ma termin też na pażdziernik? i jak stocicie z przygotowaniami? hmmmm ...oby pogoda w miarę dopisała... pozdrawiam ciepło!

zadne szalenstwo :) my w kwietniu ustalilismy date slubu na sierpien, czyli mielismy 4 miesiace (w dodatku sierpien jest o wiele bardziej chodliwy jesli chodzi o sluby i wesela niz pazdziernik) i juz praktycznie wszystko mamy zalatwione, zostaly tylko szczegoly typu dekoracje czy rozeslanie zaproszen. Wiem, ze niektorzy zaczynaja organizacje duzo wczesniej, ale to nie zawsze jest konieczne. Kwestia tylko, zeby sie sprezyc i nie odkladac zalatwiania \"na jutro\", bo jednak czas leci :) zycze w kazdym razie powodzenia :)

Gość ogryzek z jabłka
ale macie tyle kasy na tak szybkie wesele?

ogryzek z jabłka ---> to prawda, ze jak sie ma kase to z niczym nie ma problemu, ale mozna sobie poradzic nie ponoszac nie wiadomo jakich kosztow, wiec nie strasz Dominum :D

Gość ogryzek z jabłka
my za rok a koszty 16 tys na głowe. 100 osób ale w to wchodza hotele bo goście sa przyjezdni.

to tanio was wyszlo musze przyznac. my na 85-95 osob ok 18-20 tys. nie wiem jeszcze dokladnie. a skad jestes?

Gość ogryzek z jabłka
mówiłam ze 15 tys moja strona i 15 tys druga strona. razem musi byc 30 tys by mówic o weselu, więc w kilka miesięcy nie uzbierałabym.

sorki, nie doczytalam. czyli nas jednak taniej wyszlo, bo ja napisalam w sumie. to jest jednak koszt przyblizony, wszytko okaze sie po calej imprezie, jak podliczymy ile co faktycznie wyszlo.

Kurcze, a tyle to aż kosztuje??? Nie wiem, czy termin mam jakiś związek z kasą... My płacimy po 90 zł /osobę, świetne menu, w fajnym dworku, A będziemy mieć ok. 60 osób , największy problem mam teraz z orkiestrą, bo w tym temacie jestem wybredna i muszę zacząć się rozglądać... suknię wypożyczam, wiec nie będą to takei straszne koszty, tyle, ze jakieś spanie jeszcze muszę rezerwować... spanie dla jakiś 40 osób. Ale mam nadzieję się zmieścić w 12 000 czyli po 6 na głowę. no, ale rzeczywistośc pokaże... :)

Gość AAAssssiiiiaaaa
My bierzemy ślub 14 .10 i mamy już Kościół sale kapele wódke:) zaproszenia

Gość Helena G.
o matko! naprawdę, Asiu? My też 14.10 salę, kościół i zespół... ale nic więcej:( i przed sesją na pewno nie zrobimy zbyt wiele - ja suknie przymierzam:)

Ja również 14...mamy już: -Kościół -sale -dj -fotografa -zaproszenia -nauki przedmałżeńskie -w połowie poradnie rodzinną -suknia zamówiona POWODZENIA W SZYBKIM ZAłATWIANIU

Gość ingaaa1978
oo widze, że nie tylko ja biorę 14.10 :) na dzien dzisiejszy najwazniejsze sprawy mamy zaliczkowane a są to: - sala, - kamerzysta + fotograf, - orkiestra, - moja suknia i....?i chyba to szystko pozostały zaproszenia strój misiaka, moje buty a i alkohol. Coś jeszcze przeoczyłam? a i mam problem co narzucić na siebie w razie niepogody :(

Gość tarasia
hehe ale sie poskładało, myslałam ze to tylko ja zwariowałam i wychodzę zamąż 14.10 ;)

Gość Basia23
CZESC MY ZDECYDOWALISMY ZE SIE POBIERAMY W POLOWIE GRUDNIA 2005 A W LUTYM 2006 JUZ WYSZLAM ZA MAZ :) Z PRZYGOTOWANIAMI NIE JEST TAK ZLE DA SIE WSZYSTKO SZYBKO ZALATWIC JAK SIE CHCE.POZDRAWIAM

Jak tam przygotowanka? Ja teraz myślę nad zaproszeniami, bo jeszcze nie rozdaliśmy ;)

Gość Druga_Asssiaaa
Czesc dziewczyny:) ja w tamtym tygodniu dostałam pierścionek zareczynowy i zaplanowalismy slub na ostatnią sobotę października, czasu wiele nie ma, ale mam nadzieje ze wszystko zdążymy przygotować. W marcu 2007 bedziemy czekać na przyjście na świat naszego dzidzia:)