Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yorczkowa

Czy ma ktos Yorka?

Polecane posty

Witam, chętnie podziele się swoimi doświadczeniami na temat Yorków.

Moja Yoreczka (suczka), 7-latka,srebno-beżowa...jest najcudowniesza na swiece, ale mała lafirynda puściła mi sie w ubiegłym, tygodniu z własnym synkiem....kurcze noo!! Podobno w takich przypadkach pieski rodza sie z wadami genetycznymi.......czy to prawda? nic na ten temat nie znalazłam w necie. pozdrawiam.

Mój Guffi w sobotę skończył roczek. Jeszcze nie jest całkiem wybarwiony, ale raczej będzie ciemnostalowo-złoty. marvelon, z tego co wiem, to szczeniaczki z takich związków rodzą się z wadami genetycznymi. Dlaczego nie poszłaś do weta? Oni maja sposoby żeby zaradzić takim problemom.

mój ma już prawie trzy lata jest biało-szaro-czarny;) i jest niezły łobuz z niego no właśnie czy wasze też mają takie charakterki mój to jak nie jest w centrum uwagi to zaczyna rozrabiać

Gość morgolcia
Witam ! jestem właścicielką Yorka który mieszka u mnie w domku już 1rok.Super piesek!Choc troszkę uparty.

Ja mam malutkiego pieseczka wszyscy myla z yorkiem ale to jest rasa chawanczyk.Taki piesek jest bardzo delikatny i trzeba duzo wiedziec zeby pieskowi nie zrobic krzywdy ,moja suczka ma 4lata.cgcialam zeby miala male pieski choc balam sie czy sama urodzi ale ona nie chciala bala sie.

Gość a ja mam chihuahua
to rozmiarami podobne do yorka:)

Gość a ja mam chihuahua
to rozmiarami podobne do yorka:)

ja zaplacilam 900zl zdjecie moge wyslac na maila

nie wiem co ludzie widza w tych psach :-o w ogole mi sie nie podobaja i zle kojarza...

szczerze to mi sie one kojarza z panienkami ktore nie grzesza mysleniem maja pelno tapety i tipsy dluzsze niz wlosy :-o widzialam kilka takich z yorkami i sie zrazilam. poza tym psa sie nie nosi w torebce i nie mowi do niego jak do dzieciaka :P a to tez widzialam. yorki odpadaja, pies z krwi i z kosci to np. husky!

wyslalam jeszczeraz inna poczta napisz jak dojdzie

pies huski do mieszkania w bloku super pomysl

Gość szczury nie psy
:P a do bloku to w ogóle nie powinno się brać psa. chyba że jamnika.

do York terrirzycy napisz cos na moj amail bo moze zle wpisuje adres

do York-terrirzycy okazalo sie ze mam zawirusowany komputer i listy nie dochodza przepraszam postaram sie naprawic i przesle zdjecia

YORK-TERRIERZYCA ja jestem z dolnośląskiego. Niestety, jak chcesz mieć ładnego pieska, to w żadnym wypadku \"podróba\". Chodzi u nas trochę takich piesków, które wielkością i wystrzyżeniem to przypominają raczej sznaucery niz yorki. Ja za swojego dałam 900 zł. Jest z tych średnich- waży 2600. mogę przesłąć zdjęcia

Yorczkowa, moglabys mi wyslac zdjecia Twojego pieska?? xenedra@tlen.pl marze o yorku ale nie zanosi sie na to ze bede go miala ;(

maleńkaaa mój (właściwie to jest córki) też jest strasznym łobuziakiem. Musi byc w centrum uwagi, bo inaczej to robi się zazdrosny. Szczególnie, gdy ktoś przyjdzie do domu. Jak widzi, ze jesteśmy zajęci kimś innym, okazuje swoją zazdrość. A czy Twój jest szczekliwy? Bo nasz nie.

Yorczkowa dziekuje za fotki. :) masz slicznego pieska, nie wiesz nawet jak Ci zadroszcze :(

mojemu o buźka się nie zamyka szczeka zwłaszcza jak mu coś nie pasuje. I jest okropny wszystko mi gryzie i niszczy łobuzek jeden ale i tak go kocham bo potrafi być słodki. To straszny pieszchoch zawsze jak oglądam tv albo śpie to się kładzi koło mnie wtulając się i śpi. Chociaz mam duże łóżko zawsze kładzie się tak, żeby byc blizutko mnie lubi chyba czuć moją obecność.