Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwy

Macie szczescie w zyciu ?

Polecane posty

Gość szczesliwy

Wlasnie bylem wczoraj u wujka , to jest 40 letni gosc ktory prawie nigdy w zyciu nie pracowal , utrzymywal sie emerytury swojej matki , siedzial w domu , platal sie itp. Wszyscy martwili sie o niego co bedzie jak jego matka umrze , oplacal jakies tam KRUS itp. bo mial po kims z rodziny kawalek ziemi , wczoraj jak bylem u niego to dowiedzialem sie ze jakiejs sieci komorek wydzierzawili u niego kawalek ziemi na budowe masztu , wlasnie podpisal umowe na kilka lat i beda mu placili 1800 zl miesiecznie :D . On ma chyba w zyciu szczescie a wy ?

Gość a ja nie mam
;(;(;(

Gość szczesliwy
Nie chodzilo mi tylko o pieniadze , np o to czy rozne sprawy ukladaja sie po waszej mysli czy na odwrot ,ze zawsze wszystkie sprawy komplikuja sie w najgorsze mozliwe sposoby tp.

to nie marzekam , ale moze dlatego,ze wychodze z zalozenia,ze nawet jesli cos mi nie wyjdzie to najwidoczniej tak mialo byc ;)

Gość szczesliwy
ksenofaryna >>>> jesli ma to dla Ciebie znaczenie to dorzuc sobie ze na kafeterii wiekszosc osob Cie lubi , ja tez :D

Gość to sie robi tak
Jeśli nie masz przyjaciół, to znaczy że na nich nie zasługujesz.

Niestety jak czegos chce, musze sobie na to zapracowac. Szczescie zdarza sie zadko. Ale i tak w kazda sobote naiwnie gram w totka :classic_cool:

Gość pet
trudny temat. jestem gdzies gdzie zawsze chcacalm byc wiec to chyaba bylo szczescie, prace mam, kilku przyjaciol, na brak pienazkow nie nazekam, mialam cudownego meza ale pozwolono mi sie nim cieszyc tylko 2 lata, zmarl 2 miesiace temu na raka, wiec tego szczesciem nie nazywam, brakuje mi go bardzo, brakuje mi kogos ......sama nie wiem, jade do domu na dwa tygodnie to narazie szczescie dla mnie.pozdrawiam

Gość Chiara Izabella Gonzales
13-go w piatek poznalam faceta... zerwal ze mna 13-go... po 13 miesiacach znajomosci :(

Jestem szczęsliwa bo jestem sobą, mogłam trafić znacznie gorzej ... nawet jesli teraz by się odmieniło (odbieram wyniki badań) to i tak dziękuję losowi za te wszystkie spokojne lata ...