Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

co ja mam ze sobą zrobic? tyle wolnego czasu

Polecane posty

mam 4 miesiace wakcji..moj chlopak ma mnie w dupie nie ma dla mnie czasu co ja mam zrobic ze soba? czyms sie zajac?? nie chce siedziec bezczynnie w domu!!

Gość jan maria Rokita
ksiązki, kafe, telewizor, rower - mało rozgarnieta jestes :]

Gość Denka
Możesz poszukać pracy, zająć się dzieckiem. Jeśli nie chcesz pracować możesz chodzić na bardzo długie spacery, znaleźć czas na sport.

Gość ivvettka
tez tak mam i siedze tu jak debil

moze i tak ale dosyc mam juz telewizora!! nie mam roweru! i nie chce czytac ksiazek! dopiero co mature zdawalam to sie naczytalam!!

Gość dobrze ci
Ja bede miec tylko miesiac bo mam praktyki i musze za darmoche zasuwac do pracy :( Wiec nie narzekaj, inni maja gorzej :(

Gość no to w takim razie
dawaj dupy na lewo i prawo :] jak nie masz co robic to zrob se dziecko :P

Gość wiemy wiemy
onanizuj sie do upadlego....:D:D fajnie i tanio

nie mam dziecka ;/ a niestety nie ma pracy w lbn....jestem beznadziejna i tyke! siedze i rycze!

Gość weź psa ze
cshroniska to będzisz mieć zajęcie

Gość no to w takim razie
no przestan 🌻

z checia poszlabym nawet za darmo na praktyki! bo po co mam siedziec beszczynnie,co??

Gość imina
zostan wolontariuszką, czas spożytkujesz dobrze, a potem do cv wpiszesz.

zostań wolontariuszką w jakiejś organizacji

Gość dobrze ci
no to mozemy sie zamienic, bo ja marze o nicnierobieniu...

Gość Denka
Nie masz się zajmowac własnym, ale cudzym dzieckiem. Ja tak zrobiłam i całe wakacje sobie zajęłam.

onaK przestan :) spokojnie dziewczynko! ja bede miec wakacje od piatku i ciesze sie z tego faktu niezmiernie :D znajdz sobie jakies zajecie... jakies zainteresowania, np. fotografia bardzo fajna rzecz :) ja mam zamiar w wakacje wrocic do moich dawnych zainteresowan, ktore musialam porzucic z braku czasu, a mianowicie hipnoza, swiadome sny i takie tam. Przyznam, ze bardzo mnie to interesuje :) pozdrawiam i zycze milutkiego dnia 🖐️

wyjedz za granice z kolezanka, pozwiedzasz,moze znajdziesz prace, moze odpoczniesz, moze zmienisz faceta???

a to zależy od preferencji naszej znudzonej maturzystki...Różne wynalazki widziałam.

ej jestem normalna dziewczyna! nie chce zmieniac chlopaka bo go bardzo kocham! tyle ze on w lecie ma robote a ja nigdzie bez niego nie wyjade!

Gość imina
a dlaczego nie wyjedziesz bez niego? łańcuch masz u nogi? chcesz przesiedziec 4 mce w domu?

laska nie chce nigdzie jechac, ale w domu tez nie chce siedziec. Czytac nie chce, TV nie chce, nic nie chce, ale nudzic sie tez nie chce. zakladaj takie topiki przez 4 miechy, czas Ci zleci szybciutenko.

Gość imina
a za pare lat jak już nie bedziesz dostawać nawet tygodnia urlopu bedziesz pluć sobie w twarz w lustrze, ze nie zdążyłaś sobie pożyć w wakacje:)

wyjedz gdzies do rodziny - na wioche, albo innego miasta - zawsze cos innego albo zacznij szukac pracy, moze cos sie znajdzie...(wystarczy chciec) jak nie to moze jakis wolontariat? zacznij uprawiac jakis sport, moze basen... fitness, moze jakies zajecia w jakims mlodziezowym osrodku kulturalnym czy cos w tym stylu... albo faktycznie wez zwierzaka ze schroniska, bedziesz miala towarzystwo na spacery... pomaluj pokoj na jakis nowy kolor... zmien cos... nie wiem no ja bym z nudow kombinowala jak sie da ;)

Gość kakakakakakakak
JAk masz kase, to pojedz na oboz/obozy mlodziezowe... poznasz ludzi, rozerwiesz sie... jak nie masz kasy to idz do pracy i potem tez jedz na wakacje najgorsze co mozesz zrobicto siedzenie przed kompem lub te;ewizorem!!!!! Wolontariat to bardzo dobrasprawa, mozesz poswiecic swoj czas innym ludziom... zglossie do caritasu, moze na kolonie z dziecmi pojedziesz