Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszek1234

sex w pracy

Polecane posty

Gość tomaszek1234

ostatnio przeżyłem coś niesamowitego w pracy, tak się jakoś złożyło że obojgu nam się chciało, więc poszedłem do jej pokoju bo siedzi sama, zamknąłem drzwi i wylizałem jej cipkę. bardzo mnie to podnieciło, teraz stało się to w miarę regularne, trwa pewnie gdzieś 15 minut, podczas których robimy niesamowite rzeczy czy zdażyło wam się coś takiego, opisujcie, opisujcie

Gość tomaszek1234
Ciągnę druta wszystkim chętnym na dworcu centralnym w Warszawie, za filarem - mam na imię gienek

Gość jaona27
nie mysle,ze cos z Toba zle....w pracy jest zajebiscie...ja tak uwielbiam i mialam takie cos...tylko to bylo tak... zaczelismy to robic z moim szefem w pracy i pewnego dnia chcial wydrukowac cos i akurat drukarka jest kolo mnie wiec wzielam wydrukowany kawalek papieru i poszlam mu zaniesc...w tym samym czasie ten sam kawalek dokumentu wrzucil do kosza...wiedzialam,ze to bylo celowe.No i wtedy zamknelismy drzwi i to ja mu zrobilam ...no chyba wiesz...bardzo szybko mial orgazm...nie bylo mowy o innym seksie,bo to bylo w bialy dzien i wszyscy z adrzwiami w pracy,wiec pomysl sobie...,ale bylo super....wiem,ze byl zadowolony...ehhhhh...faceci....

Gość do jaona27
tylko masz wątpliwosci, bo on ma 2 dzieci a jego zona jest Twoja dobra przyjaciolką .czyz nie?

Gość jaona27
nie......to zupelnie inna historia...

Gość jaona27
jestes facetem????Tobie tez obciagne,jak chcesz....no chyba,ze jestes kobieta...to nie....

Gość w mojej firmie
szef regularnie wali naszą sekretarkę wszyscy o tym wiedzą a oni nie zdają sobie z tego sprawy i zachowują się jakgdyby nic się nie stało