Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......M..e.......

Chce zeby on zachowywał sie jak dawniej!!!!

Polecane posty

Gość ......M..e.......

Początki jak to kazdy mówi zawsze są piekne... (chodzi oczywiscie o zwiażek) .. jednak dlaczego z czasem wszystko sie zmienia... postawa drugiej osoby?? On kiedys starał sie o mnie..zabiegał... dostawałam niespodzianki prezenty a teraz ? czuje sie nie kochana.. on mnie"ma"(jak to ludzie powtarzają>..) ja chce by było jak dawniej!! nie chce z nim grac w zadne gry... chce po prostu by było jak dawniej... rozmawiałam znim powiedział- bede sie starał.... Jednak bez zmian... wszystko pozostało po staremu.. co robic!?? ... ja nie umiem tak zyc.. czuje sie nie kochana... PROSZE O RADY..

Gość zalammanaa
doskonala wiem jak to jest moj facet byl cudowny ideal przystojny zgrabna sylwetka dobrze sie ubieral byl taki czuly i opiekunczy taki strasznie zakochany we mnie jak wrocilam ze stanow to kupil mi 55 ogromnych roz na przywitanie bo tyle dni mnie nie bylo ,,wlasnie 3 dni temu sie roztalam z nim w klotni bo juz dosc mam tego jak mnie wyzywa jak tylko sie cos zapytam to sie na mnie drze ze odpowiedz jest oczywista zebym zaczela myslec, kiedys mnie wszedzie ze soba zabieral a teraz mu tylko przeszkadzalam i zawsze kazal mi podziekowac sobie bo to wszystko bylo spowodowane moim zachowaniem mam tu zalozony topik" pomozcie!!on mnie czyba wykonczy psychicznie" czy cos takiego jak chcesz to wstap tam jest bardziej szczegolowo opisany moj zwiazek. najgorsze ze to jest takie bolesne dlaczego oni jak wiedza ze juz wystarczajacy uzaleznili nas od siebie zaczynaja nas olewac?? czym sobie zaslozylysmy? tym ze ich kochamy?

Gość po prostu mam cie już dość
nie dociera to do ciebie???? gadaliśmy już przeciez o tym k... baby są strasznie pokręcone

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ty ostatni to kto Ty??

Gość .....M..e.......
jestem bufetową na dworcu PKS w Zwoleniu, on czasami wpada na kartofle z tluszczem za 2,80 :(