Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się ____________

MAM MIEĆ ...

Polecane posty

Gość boję się ____________

operację tarczycy poniewaz mam guzki. Czy ktos z was miał taka operację ? Czy przed operacją trzeba szczepić się p/żółtaczce ?

Gość Wiki6
Wspolczuje Ci mnie sie udalo uniknac skalpela chociaz jak mnie pierwszy raz szobaczyla lekarka to myslala ze bez operacji sie nie obedzie a tu prosze biore lekarstwz juz 3 lata chodze do kontrioli co pol roku i moje wole jest coraz ,mniejsze tajk wiec mnie sie udalo

Gość boje się ________
U mnie jest inny problem, ja nie mam, ani nadczynności ani niedoczynności tarczycy, nie biorę żadnych tabletek, tylko mam guzki i dlatego muszę mieć operację.

Gość Nikt z was
nie miał operacji ? A może wasze matki miały ? Napiszcie cos na ten temat ... :-D

Gość Nikt z was
nie miał operacji ? A może wasze matki miały ? Napiszcie cos na ten temat ... :-D

Gość uuuuuuppppppppp

Gość aleksandra 123
po porodzie okazało sie ze mam guzki tarczycy. operacja jak wyrok. miałam już nawet termin operacji ale między czasie jezdziłam po lekarzach w całej Polsce i... To było 2,5 roku temu Biorę tabletki i nie miałam operacji. kontroluję tarczycę robię badania i na razie operacji nie trzeba. Może najpierw Ty zasięgnij opinii jeszcze kilku lekarzy. Powodzenia