Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prażżonka

Do kobiet które są w ciąży lub już mają maleństwo

Polecane posty

Gość prażżonka

Od dwóch miesięcy mam dziwnie skąpy okres.. robiłam wtedy test i nic.. okes dostaje nieregularnie i tak co ok 40 dni nigdy nie miałam co 28. Od wczoraj mam coraz bardziej obolałe piersi, bolą coraz gorzej a to dopiero 22 dni mineły nie wiem czy mogę spodziewać sieciąży czy nie warto robić sobie nadzieji. Tylko nie piszcie żebym zrobiła test :o chciałabym z Wami pogadać o tym "objawie" :)

Gość sorrrrrrry
no to co mamy ci powiedziec??siedziec i snuc domysły??sory, ale juz mnie wkurzaja topiki tego typu-XXI wiek, a laski nie wiedzą, jak sprawdzic, czy są w ciąży:O

Gość carline21*****
hej, wiesz to różnie bywa,ja tez tak mialam robilam sobie ciche nadieje i sie zawiodlam jak chcesz pogadac to ci podgam gg bedzie latwiej

to ja powiem Ci inaczej idź do lekarza taki objaw może ale musi byc objawem ciąży ja na twoim miejscu popędziłabym do lekarza po co pytać inne babki? powodzenia :)

Gość prażżonka
Nie rozumiem skoro ma ktoś dość takich wątków to po co zaprząta sobie nimi głowe?? Wystarczy nie wchodzić.. Idź do lekarza, zrób test... mam tego dosyć nie rozumiecie :( Chciałam sie poprostu dowiedzieć czy któraś z Was miała taki objaw w środku cyklu...

Gość prażżonka
A mojego lekarza akurat nie ma - na urlopie. A jest tylko on jeden na razie u nas w przychodni... testu nie chce nawet na razie robić wole poczekać niz znow sie rozczarowac. Tylko dlaczego ten ból piersi, jaki może być inny powód?

Gość tak to juz jest na tym forum

Gość test
DWIE KRECHY :P

Mysza ma racje - idz do lekarza, albo zrob test. Tak na forum - mozna tylko gdybac - ja Ci moge powiedziec, ze mialam regularne cykle, a gdy zaszlam w ciaze, okazalo sie, ze owulacja przypadla na 21 dzien cyklu a nie 14. Moze bedzie to dla Ciebie jakims odniesieniem, ze jedynym sygnalem jaki mialam przez 2 tyg od zaplodnienia, byly wlasnie bardzo obolale piersi - jak tuz przed okresem. Zwykle obolalosc trwala 2-3 dni - a wtedy cale 2 tyg. a mimo to i tak sie nie kapnelam :-) dopiero pozniej, jak zrobilam test. Powodzenia!!!

Gość sorrrrrrry
dlatego sobie głowe zaprztam, ze tytuł nie wskazuje na to, o czym bedzie topik. masz dosc rad w stylu idz do lekarza, zrob test-to co chcesz powrózyc z ręki czy pobawic sie w zgaduj zgadule??sorry, ale jesli chcesz byc w ciąży to guzik ci dadzą jakies dociekania która z nas jakie miała objawy-ZRÓB TEST i wszystko bedzie jasne

Gość sorrryyy skąd tyle takich MAŁP
JAK TY NA TYM FORUM??????? Porażka :o