Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traktat

czy niedojrzaly emocjonalnie facet moze naprawde kochac ?

Polecane posty

Gość traktat

Gość flore
może... w niedojrzały sposób

Gość stereofonia
up

Gość e-izabeth
tak nazwya go ex, ktorej rzekl nie a on ma tyle milosci, moze nie cche wychodzic z szeregu, ale nie znaczy, ze nie kocha, czy jets niedojrzaly, ot zycie i jego przyklady, doswiadczenie i kobiety pokorju ex zrobily swoje no ale mtoda buziaczkowa skutkuje:)

Niedojrzaly emocjonalnie facet nie umie kochac nawet jesli chce, nawet jesli mu sie wydaje, ze kocha. Ale co to za milosc, ktora krzywdzi? ktora jest niestabilna, nieufna, pelna upadkow? Niestety kobiety czesto za bardzo chca wierzyc w milosc za to nie chca widziec pewnych rzeczy wskazujacych na porazke. Wiem, bo sama jestem kobieta. Niedojrzalym emocjonalnie panom mowie \"Nie\". (Buziaczki na dluzsza mete nie pomagaja, nie da sie nimi zbudowac rownowagi emocjonalno-psychicznej u doroslego mezczyzny) 🖐️

Gość e-izabeth
Niedojrzaly emocjonalnie facet nie umie kochac nawet jesli chce, nawet jesli mu sie wydaje, ze kocha. tak, bo nie czuje nic, a kobieta mowi badz ze mna, kochaj, to on mowi nie i zachodziw w glowe czemu nie kocha.. Ale co to za milosc, ktora krzywdzi? zadna milosc nie krzywdzi, krzywdza ludzie, ich wybory, a przede wszytskim osoby 3, ich rady, ich rady pokazane na sobie i znajomych, ktora jest niestabilna, nieufna, pelna upadkow? niestabilna/ no bo sparzyl sie, i dlatego nieufna, zaufal oddal siebe do konca i zabolało, teraz jets nieufny pełna upadkow? to za duze slowo, raczje pelna zadumy, kroku w tyl, toostronosc;)

Gość macowa
e-izabeth, mam wrazenie, ze jestes z jakims palantem i zawziecie go bronisz. Facet musi dojrzec, aby umiec dojrzale kochac, bez wzgledu na byle, innych ludzi i wlasna przeszlosc, i juz. Najbardziej liczy sie to, co w nim, a jezeli w nim siedzi rozkapryszony dzieciak to zadna kobieta ani zadna milosc nic tu nie pomoga.

Gość bellaaaa
hm czy 18 latek moze być dojrzały? ja ise powaznie nad tym zastanawiam.. moj facet ma 18 ja mam 19 i w sumie to nie wiem czy to jego kocham jest prawdziwym kocham.. zwłaszcza, że uparcie probuje mi wmowić, że jego spotkania z przyjaciółkami nic nie znacza