Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paatryk

Najgorsza dziewczyna jaką mieliście

Polecane posty

Gość Paatryk

Ja aktualnie z taką się spotykam. Dopiero od miesiąca ale chce skończyć tą znajomość. Najbardziej nudna (choć nauczucielka), poważna, brzydka nieco przy kości (urodzi dziecko będzie jak trzy drzwiowa szafa), Ma początek celulitisu. W dodatku zanik piersi, ciągle gada o dzieciach i małże.ństwie mimo że nie dziewica i zupełnie nie reaguje na sugestie z mojej strony.. a na dodatek trochę kłamie i ma krzywe zęby. To byłaby najgorsza porażka w moim życiu gdybym miał taką żonę

Gość amatorka rozporka
Ale dobre! Dawajcie dalej.

Gość o ja niemogę
jako żałosny kolo:o na dodatke palant!

Gość bombooooooooo
co znaczy "choc nauczycielka"?

Gość Paatryk
nauczycielka z racji zawodu powinna być kobietą interesującą

Gość bombooooooooo
hmmmm

Gość Paatryk
ale sam fakt że jest nauczycielką to również minus, nie lubie nauczycielek z zasady

Gość lalalumada
no, no... Taki genialny jesteś ? Zero wad, prawiczek, proste zęby, elokwentny, dowcipny, przystojny? jakoś śmiem wątpić...

Gość Paatryk
oczywiscie, ze ta jest okropna ale to szczescie, że wciąz mam Wacława z kotłowni, który swoim niemytym fiutkiem delikatnie jeździ mi po ustach drażniąc się ze mną. Uwielbiam ściagać soimi krzywymi zębami ser z jego napletka a potem oglądać w lustrze jego brudą twarz wyrażającą ekstazę kiedy gwałtownie dyma mnie w moja wąską dupkę :classic_cool:

Gość to po kiego
sie z nia spotykasz?

Gość ty pewnie jestes
niedomytym, niezbyt wyksztalconym (byc moze nawet lekko przyglupim ), na stowe obesnym aha i zakomlpeksionym palantem z malym ptaszkiem

Gość julka12
swinia jestes wiesz!!!! dziekuje za to ze jestem sama choc nie pasuje do twojego opisu!!najgorszej dziewczyny!!! jak bym miala takiego faceta to po 5 min.ladawalbys z mojego domu na glebe!!!

Gość roadrunner
pewnie nauczycielka 1-3 . Fakt niektóre kobiety są tak samo nudne jak ich image

Gość menisk
a ty to pewnie wyglądasz jak młody bóg, jesteś wulkanem seksu i prawdziwym lwem salonowym BUAHAHAHA

Gość o ja niemogę
👄 ;)

Gość asdas
TO ja opowiem o najgorszym facecie jakiego miałam Kurdupel z poczuciem wyższości, bo tatuś był nadziany. Trochę ładniejszy od g...ale ponoć tacy powinni być faceci. Naburmuszony i nadęty, mała szpila i ten balon by pękł. Kąpał się raz dziennie, bezwzględnie na porę roku, potrafił bekać, iść do łóżka w skarpetkach, chodzić w gaciach z dziurami. Jechało mu z gęby, łysiał (chociaż używał niesamowitych mikstur na porost włosów), zlewał się kosmetykami...najpierw szła chmura zapachu potem on. nie potrafił dyskutować na jakiekolwiek tematy, jeżeli nikt nie przyznawał mu od razu racji. był zadufanym w sobie dupkiem i chwalił się, że wszystkie ładne laski na niego lecą (chociaż był beznadziejn). NIe mówiąc o tym, że te gadki o jego rzekomym darze natury i niesamowitym seksie z nim były po prostu wyssane z palca. Zostawiłam go. Nadal się chełpi, że jest mega-samcem..a jest żałosny. Taki jak autor tego topiku, najwyraźniej też ma kompleksy

Gość Paatryk
Oprócz Wacława był tez wspaniały Edek, który obciagal mi druta jak nikt inny na świecie.

No takie brzydkie dziewczyny powinny być dziewicami miałyby jeden plus

Gość to jakiś koszmar
ten zanik piersi, wklęsłe sportowe 3? :D:D

Gość KacperLLL
Moją najgorzą partnerką była laska, która twierdziła, że pójdzie ze mną do lóżka dopiero po ślubie... A co się okazało oddała mi się na 3 spotkaniu :D

Gość Najgorsza larwa jaką miałem
to moja była żona :)

Gość Paatryk
jest na forum jeden podszywaćz co bierze twój nick i ciągle gada on swoim krótkim fiutku

Gość Paatryk
PRZYPOMNIEŁEM SOBIE nóżki też króciutkie miała

Gość KacperLLL
Obecnie jestem wolny :D No ale w piątek impreza, może trafi się jeszcze jakaś fajna foczka :D

Gość KacperLLL
Co myślicie o przypadkowym seksie?? Mi on się podba najbardziej :D Takie jednorazowe, niezobowiązujące przygody... :P to właśnie lubię :)

Gość Paatryk
tzn. gada o moim krótkim fiutku :( dlatego też niestety Wacław, Edziu i pan Mietek spod blaszka nr 4 w Kielcach nigdy nie pozwalali mi ruchać, dlatego szukam kobiet, choć czuję do nich wstręt :( Zawsze chciałem jebać tak jak moi ogierzy ale niestety dlako mi do nich :( znacie tak a propo jakichś chirurgów, którzy mogą mi przedłużyć fiutka ?

Gość o dzizass...
jak Wam panowie nie wstyd spotykać się z nimi, a później na ich temat wypisywać te wszystkie zdania? nie podoba się, szukać dalej! polowanie czas zacząć, a nie smędzić jak rozdeptana stonka! :P

Gość Najgorsza larwa jaką miałem
to też była foczka :)

To teraz będziesz poszukiwał dziewczyny. Jak jest tu jakaś sympatyczna dowcipna wesoła miła Sliczna z dużymi cycuszkami super nóżkami dziewica posłuszna interesująca bogata brunetka albo rasowa blondynka zadbana wiek 17-23 To ZGŁASZAĆ SIĘ DZIEWCZYNY

Gość hellia
zwariowałeś nano ?? :O z takich prostakiem ??? fujj, nawet kijem bym nie dotknęła :O