Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forrraaaaaaaaaaaaaa

pękła prezerwatywa POMOCY

Polecane posty

Gość forrraaaaaaaaaaaaaa

boze znowu pekla gumka . pekla jak kochalismy sie zaraz na poczatku wiec nie bylo wytrysku ale czy moge zajsc w ciaze??? odpowiedzcie prosze .

Gość wioletka
jeśli na początku to raczej nie, zależy jak czy Twój facet był mocno podniecony

Gość może czas w końcu nauczyć
się zakładać prezerwatywę i pękać przestaną. Od lat uzywam i żadna nie pękła... A odnośnie pytania, to zależy w jakim okresie płodnym byłaś i czy chlopak zdąrzył mieć wytrysk, czy nie. Czas tu akurat najmniej istotny jest, bo czasami mozna mieć wytrysk już na samym wejściu

Gość forrraaaaaaaaaaaaaa
nie maial wytrysku napewno czyli co mam zrobic?

Gość wioletka
czasami mogą drobinki plemników wylecieć nawet bez wytrysku,w ostateczności zostaje ci tabletka po

Gość ruzia2
biegnij do lekarza po receptę na Postinor,nie komplikuj sobie życia.Na pewno nie chcesz by twoje dziecko było ofiarą pękniętej gumki.

Gość lalalumada
po Postinor marsz!! :)

Gość Basienka121
Jezeli nie było wytrysku to 99% nie jestes w ciaży

Gość forrraaaaaaaaaaaaaa
chodzi o to ze raz juz bralam postinor pare miesiecy temu, podobno okres plodny ma byc u mnie od jutro lub pojutrze wiec co robic?????

Gość forrraaaaaaaaaaaaaa

Gość forrraaaaaaaaaaaaaa

Gość baci
ja mysle ze nie masz sie czym martwic, ja mialam jakis miesiac temu stosunek i na poczadku kilka razy mi wlozyl a dopiero pozniej zalozym gumke okres spoznial mi sie 3 tygodnie i bylam przepraszam za okreslenie"zesrana ze strachu" ale nic mi nie bylo:) mam pytanie do ciebie forrrraaaa odnosnie postinoru po ilu godzinach go zarzylas??czy mialas plodne czy nieplodne jak mialas ta wpadke i musialas wziac postinor czy dostalas po nim plamienia badz krwawienia??i czy spoznial ci sie pozniej kolejny okres?

Gość Justynka_19
Do baci: Wiem że to pytanie było skierowane do foraaaaa, ale odpowiem bo zdarzyło mi się kiedyś przyjąć postinor :) Miałam dni płodne, kochałam się bez zabiezpieczenia i mój chłopak skończył we mnie... Zażyłam tabletkę po 71 godzinach. Nie miałam plamień, za to parę dni później dostałam okres, który trwał prawie 2 tygodnie! :/ A kolejny okres dostałam niemal idealnie :) Pozdrawiam.

Gość baci
justynka_19 to mnie pocieszylas ja tez mialam plodne i pekla gumka i on oczywiscie skonczyl w srodku, ja nawet nie wiedzialam z reszta on tez nie:(ale postinor zjadlam po 12 godzinach a im szybiej tym wiekszy % pewnosci, niby do 24 godzin 97% planowy okres powinnam dostac 19 maja ale po tym postinorze dostalam 8 maja trwalo to okolo 7, 8 dni i dosc spore krwawienie, pisza w ulotce ze to tylko plamienie badz krwawienie wywolane postinorem i ze miesiaczka powinna wystapic w terminie, czyli w moim przypadku 19 ale jeszcze nie mam. mam nadzieje ze przez ta dawke hormonow pozdrawiam

Gość Justynka_19
Do baci: Nie powinnaś się marwtić, postinor to bomba z hormonami. Jeśli już miałaś to jedne krwawienie to nie musisz się martwić bo w ciąży nie jesteś. A na okres spokojnie czekaj, niech organizm wróci do normy :) Pozdrawiam raz jeszcze. :)

Gość baci
no tak ale to krwawienie po postinorze nie swiadczy wcale o tym ze sie nie jest w ciazy:/ byly tu kobitki ktore mialy plamienia krwawienia a nawet okres po postinorze i byly w ciazy:/ z tym ze ja to krwawienie postinorowe skonczylam gdzies 14 a na 19 planowa miesiaczka wiec moze za czesto bym krwawila i moj organizm jeszcze odpoczywa:) tak sobie to tlumacze:)

Gość takie tam sobie
A słuchajcie ja mam jeszcze pytanie co do tych nieszczęsnych gumek. Czy to jest normalne, że podczas stosunku ona sie trochę obsuwa (1-2 cm)?Bo ja juz popostu tracę cierpliwość, że po każdym razie zaczynam się zastanawiać co jest nie tak i jakie tego będą konsekwencje:/ Czy ryzyko wpadki jest duże przy takim czymś??

Gość baci
jesli nie peka albo nie zostala w tobie to niee to przeciez normalne ze pod wplywem takich "ruchow"ona sie obsowa hehe no chyba ze za duze condony macie;)

Gość takie tam sobie
heh ostatnio to miałam wrażenie że nawet jakieś zamałe były, co mnie zdziwiło bo w sumie to "sprzęt" mojego chłopaka nie odniega od tzw. średniej ani w jedną ani w drugą strone. Baci- dzięki bo mnie trochę uspokoiłaś, ja co prawda nie panikowałam, ale mój chłopak snuł jakies czarne wizje, że moglo coś wyciec spod gumki...

Gość dobre rady zawsze w cenie
Jak Wam pekla, to trzeba zaszyc, i po klopocie! :)