Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJ Sisior

Odnośnie najgorszych chłopaków/dziewczyn

Polecane posty

Gość DJ Sisior

Czy naprawde nie mozna na forum napisac, ze osoba, z ktora sie jest, jest beznadziejna nie narazajac sie na zarzuty ze ma sie o sobie nie wiadomo jakie mniemanie? Moja najgorsza nie byla brzydka, calkiem atrakcyjna, miala w sobie to cos, lubilem spedzac z nia czas, ale niestety - byla malo inteligentna i w dodatku po zerwaniu chciala mnie wrobic w dzieciaka:/ Czy powyzszy opis wskazuje, ze uwazam sie za Adonisa, boga seksu, Banderasa, Bóg-wie-kogo? Nie sadze.

Gość teksanska masakra piłą mechani
jesteś sisior i tyle

Gość Masz rację
po prostu sisior z ciebie.

nigdy nie opisalabym swojego bylego partnera jak w/w topiku tez mi sie nie podoba

Gość no dokładnie
sisior jak w morde strzelił !

Gość myślałem
że sisiory są lepsiejsze

Gość Sisiory
to sisiory - i tyle.

Gość kumak
najgorsza suka z jaka bylem pochodzila z zupelnie innego osiedla poznalem ja na dyskotece szkopul w tym ze ja na tamtym osedlu nie znalem absolutnie nikogo wiec nie mialem zielonego pojecia kim ona naprawde jest zreszta jak sie zaczyna z kims byc to sie nie robi wywiadu srodowiskowego po jakims czasie na pifku znajomy zaczal rozne smieszne historie opowiadac ze na tym a tym osiedlu jest taka jedna, ktora robi to i to i w dodatku wali w rogi swojego chlopaka i ze wszyscy tam o tym wiedza znajomy nie mial pojecia skad jest moja bo dawno sie nie widzielismy ale bomba pekla zaczalem weszyc doszukiwac sie i prawda wyszla na jaw w trakcie bycia ze mna przespala sie z 3 facetami, 2 dalszym robila laski w jednym z lokali bylismy ze soba pol roku przyznacie ze niezly obrot byla sliczna uwielbialem ja ale niestety zerwalem z suka chociaz do dzisiaj zaluje ze byla taka a nie inna i co, mam moze malego ptaszka i wale konia przed monitorem bo napisalem ze moja babka byla suka?

sisior ale wariat !

Jedyny przypadek, kiedy mogłabym napisać źle o byłym to było by gdyby mnie bił, poniżał czy zdradzał ... jakoostrzeżenie dla innych. Ale w życiu nie napisałbym, że mój były śmierdział, miał krzywe zęby, grube i krótkie nogi itp. - przede wszystkim chyba dlatego, że jak by to swiadczyło w ogóle o mnie ? siedze i obgaduje bogu ducha winną osobą, a po za tym: czy zaczął śmierdzieć, mieć krzywe zęby i grube nogi po tym jak zdecydowałabym sie z nim być ?? a gdzie wczesniej miałam oczy ?? Idiotyczne :O Pisanie o byłych że były takie debilne, tylko dlatego, że miały małe piersi ... to już wogóle nie wymaga komentarza :O Ja bym się cieszyła z małych piersi bo lepsze to niż brak taktu i klasy u faceta (czy kobiety) :O

Gość DJ Sisior
A ja napisalem o swojej partnerce i co z tego? ludzie tu o wiekszych glupotach pisza i nikt nie podnosi halasu. Internet jest anonimowy i na forach mozna poznac historie, opinie i niestety - czasami nietrafne oceny na rozne tematy. Co w tym zdroznego?

dokładnie.. widziały gały co brały... totalny brak klasy no ale tak to własnie jest z tymi sisiorami ... ;)

dj widze nie zrozmiales wypowiedzi axaxaxa ale coz mozna od ciebie wymagac skoro jestes glupi :O

tak czy siak co napiszesz świadczy o tobie i co z tego, że ludzie nie wiedzą jak masz na imię i gdzie mieszkasz ? Napiszesz takie pierdoły i ludzie sobie pomyslą: boshhee że taki kretyn siedzi gdzies tam przed kompem i pisze takie idiotyzmy, aż ząl czytać :O nie musza znać twoje nazwisko by tak myslec, wystarczy to co piszesz ... przeciez ci którzy cie znają nie mówią ci w twarz zawsze co o tobie myslą, nie ? moze nawet całkiem niesłusznie i tak uwazają cię za dupka więc jaka jest różnica ?

Gość DJ Sisior
Sekunde, zdaje sie, ze nie napisalem, ze smierdziala, miala krzywe zeby czy nie uzywala antyperspirantu - napisalem, ze chciala mnie wrobic w dziecko, zatem spelnilem podstawowe kryterium - napisalem cos ku przestrodze innych. Wiec o co chodzi? Czego ja niby nie zrozumialem?

ogolnie głupi temat i nie rób z siebie ofiary../ skoro ona nie miała klasy to pokaz ze Ty ją masz i wypisuj takich bzdur

nie mogę o nikim napisać nic złego....podobnie, nawet czy by miał krzywe nogi itd. widziały gały co brały...dopiero na zdradę można się oburzać ,na bicie i resztę tych złych cech cudzego charakteru

Gość DJ Sisior
w sumie po dluzszym zastanowieniu to macie racje sam nie jestem leprzy smierdzi mi z krocza pruchnica zrzarla mi zeby i jestem lusy i pisalem to ze zlosci bo mnie rzucila bo zgwalcilem jeje swinke morska :( ale teraz sie tego wstdze

to juz sisior jest mądrzejszy od Ciebie podszywaczu żalosny

Gość **chlopak
sisior a skąd wiesz, ze chciała cie w robic a nie ze to był twój bachor naprawde he ?

Tym bardziej, że to kiedyś był mój sisior. Ale kiedyś bawiłam się piłą mechaniczną...,i to była masakra :( A mam piskliwy głosik.

kto jest glui i zalosny ten jest a ty juz nicka nie masz :P

ranisz mój intelekt koleś... mam się przejąć czy co bo nie wiem ?

masakra ale mnie tymi tekstami podniecila chetnie bym ci zaladowal w kakaowe oko tylko sie nadstaw

Gość teksańska masakra piłą mechani
dobre dobre.. nienajgorsze...

DJ Sisior z jakiego miasta jestes, a przynajmniej z jakiego rejonu Polski?

Gość ale czyja sisior
bo chyba nie Twoja... no przestan ... o ti ti ti niedobry

Gość ale czyja sisior
aha no i pisze się rżnął sisior Ty ośle .. --> teksańska