Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anooooa

dziewictwo wada czy zaleta ..

Polecane posty

Gość Anooooa

Hmm mam dość dziwny problem ... Nie bardzo wiem jak powiedziec mojemu obecnemu chlopakowi ze jeszcze z nikim nie spalam moze to wyda sie niektorym dziwne ale naprawde nie wiem jak bo jestem przekonana ze on jest przekonany ze nie jestem :))a moze nie wspominac o tym w ogole i niech bedzie ze ni jestem .. ?

Gość Jak człowiek chce się zabawic
i spotyka dziewice to napewno wada ale jak szuka odpowiedniej kandydatki na żonę to zaleta

Gość taaaaaaaaa na studiach
zaleta głupie! bedzie się cieszył, a tak, kiedys ci wypomni ze nią nie byłaś, bo tak powiedziałaś

Gość litości znowu dziewica
idź z tymi problemami na uczuciowy

Gość lalalumada
to zaleta... i powiedz mu koniecznie. Ale najpierw dobrze się zastanów, czy to z nim chcesz przeżyć swój pierwszy raz.... bo 1 raz to prezent dla faceta i Twój atut a nie powód do wstydu;).

Oh.. Mon Dieu ... zaraz tu tarafią moralizatorzy, albo miłośnicy przetartych szlaków! ... i znów cała zabawa zacznie się od nowa :(

Gość Anooooa
heheh sorki naprawde nie chciałam :) mogłam z tym trafic na Takie lub takie forum ale pech chcial trafiłam tu :p

Gość następna dziewica chce
usłyszeć ,że z niej cod nad Wisłą

Gość Anooooa
jestem cudem sama w sobie ;] wiec nie musze sie dowartosciowywac w ten sposob raczej zastanawiam sie czy nie lepiej jakbym nie byla i mam poprostu wiele watpliwosci ale skoro uwazasz ze chce to uslyszec to ok

jeżeli nie zamierzasz póki co uprawiac z nim seksu to nie mów, bo i po co? :O:O:O ale jeżeli właśnie podjęłaś decyzję o współzyciu właśnie z nim to powiedz. ja taką więśc pozostawiłabym na sam koniec......