Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura87

Wpadka po diane-35, możliwe?

Polecane posty

Gość Laura87

Chciałam zapytać, biore drugie opakowanie diane 35 ... dzisiaj była 19 pigułka...kochałam się ze swoim chłopcem 4 dni temu (bez dodatkowego zabezpiczenia) czy możliwe, że mimo regularnego brania itd. zdażyła nam sie wpadka? Prosze...potrzebuje rady...ponieważ jestem troszke zmieszana...

Gość k jak kloc
Kochałaś się bez dodatkowego zabezpieczenia?? TZN. że wcześniej zabezpieczałaś się jeszcze bardziej??? Żartujesz?? Tabletki anty po tą są, żeby nic innego nie stosować. Diane 35 może i nie jest typowym środkiem anty, bo jest bardziej na kłopoty z cera itp. ale mimo to i mimo wszystko są to tabletki anty takie same jak inne.

Gość fikimiki
uwielbiam takie kobitki, po co decydujesz sie na antykoncepcje jesli nie masz o niej pojecia? chyba ze kupujesz je z netu i masz 16 lat! a to calkiem mozliwe!

Gość Laura87
przepraszam... wiem, że "obrona" oznacza niejako akceptacje na Twoje słowa. Chce jednak powiedziec,ze mam 19 lat, jestem w stałym zwiazku...podjeclam decyzje swiadomie, tabletki sa od lekarza. Wiem, jak je przyjmowac, wiem jakie maja dzialanie. Problem jest inny...wychowalam sie w takiej rodzinie w ktorej wpadka jest nie do przyjecia, w tym roku startuje na studia (a ciaza utrudnilaby sprawe) .Zyje w strachu przed matka...prosze mi wierzyc,ze nadopiekunczosc jest gorsza niz jej brak... a to powoduje pewne reakcje w glowie i takie irracjonalne pytania,tymbardziej,ze o takich "wpadkach" przeczytalam wlasnie na TYM portalu...

Gość MINKA...
Ja biorę już te tabletki jakis czas i zapewniam Cię, że są one bezpieczne. Jeżeli tylko będziesz je brała reguralnie i zastosujesz się do zaleceń zawartych na ulotce to żadna wpadka ci nie grozi. Nie musisz też użwać innych środków.

A jak masz obawy to mzien na inne pigulki.Bo te faktycznie są bardziej na problemy z cera i rzekomo moga byc ciut mnie pewne pod wzgledem antykocepcji.Ale ja bralam i nie zaszlam w ciaze.Wybor nalezy do Ciebie