Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ognisto włosa

Rude jest przepiękne !!

Polecane posty

Gość Ognisto włosa

nieprawdaż:>:> he trzeba tylko mieć je zadbane.. wyjątkowośc jednak jest ..nielubiana;/

Gość nowy nowy
rude jest wredne

Gość jahanossa
często sie spotykam z tym ze rude jest nfe,wredne i fałszywe i tak myslawszyscy moi znajomi:o jak widza rudą kobiete na ulicy to od razy się nabijają.. co za ograniczeni ludźie:o nie rozumiem tego kompletnie!!

Gość rudy sam w sobie to
piękny kolor, ale niestety rude dziewczyny przeważnie są...brzydkie - taka prawda. mleczna skóra, piegi . ile znam rudych - tak wszyscy na jedno "kopyto"- oczywiście naturalni rudzielcy :P

Gość co ty gadasz..
nie prawda rude kobiety sa piekne. Sama bym chciala i to bardzo....

Gość jasne wmawiajacie sobie
ze rude jest piekne - chyba tylko wy same w to wierzycie. naturalne rudzielce sa brzydkie . blada cera, zółtawo-rudawe włosy, rude niewidoczne brwi, przeważnie pełno piegów i to jeszcze w żółtawym odcieniu - bleee. tez znałem wiele rudych lasek i facet i wiekszość taka jest. nie twierdze ze gdzies tam nie ma ładnej rudej, ale to rzadkość. nawet nicole kidman nie była specjalnie ładnym rudzielcem a i tak sie przefarbowała. ładne rude sa tylko "sztuczne" tzn farbowane :)

Gość LuliPoP
na jedenastu rudzielców - dwunastu jest fałszywych :P A tak naprawde rudowłose kobiety często są piękne, porcelanowa cera i jasne piegi dodają uroku. No mężczyźni mają zdecydowanie gorzej....

Gość brrrr naturalny rudy kolor
włosów wcale nie jest ładny. dzis akurat widziałam rudą i ten jej kolor - jak zdechła pomarańcza. ale np w farbach podobaja mi sie odcienie miedzi. do tego na moim osiedlu mieszka taka rodzinka rudzielców - nawet jakby sie nie wiedziało ze to rodzina to oni wszyscy rzeczywiscie sa tacy sami - zauwazyłam ze wogóle rudzi sa do siebie bardzo podobni nawet nie spokrewnieni.

Gość rude jest wsttrętne

aha i wracajac do rodzinki - cos w tym jest - matka osiedlowa plotkara , dzieciaki wredne małpy - wszystko piegowate i blade skurczybyk. a do tego spasione. rude laski przeważnie wyglądają jak mimozy - piegi mogą dodawac uroku ale jak sie jest nimi obsypanym jak kacze jajo to juz nie jest ładne.

Gość rudzielcy
są obrzydliwi jesli chodzi o wygląd fizyczny

Gość jestem ruda
Mam farbowane włosy właśnie na rudo i nie zamieniłabym tego koloru na zaden inny ;) Nie dość, ze rude jest piękne, to jeszcze gorrrrące i namiętne :P

Gość rudzielcy
jeszcze jak ktoś farbuje na rudy to ok, ale naturalny rudy jest wstrętny

do jestem ruda - no ale jestes farbowana czy naturalna ?

Gość klawisz
a fokę też masz rudą i piegowatą?

movering bo sie zrzygam :P

Gość jestem ruda
farbowana :P Ale też namiętna i gorąca ;)

Gość klawisz
ale masz w końcu piegi na foce??????????????

no łansie ruda - jestes farbowana a to co innego bo w poprzednim "wcieleniu' byłas blondi, sztynka, brunetka itp. a tu mowa o NATURALNYCH rudzielcach.

Gość jestem ruda
naturalny rudy kolor włosw podoba mi się, ale jeśli chodzi o "całość" to mam mieszane uczucia. Faktycznie ciężko znaleźć ładną dziewuszke naturalnie rudą.

Gość jestem ruda
brrrr naturalny rudy kolor ---> wiem ;) I tak jak ktoś z poprzedników mówil- piegi dodają uroku, ale nie w takiej ilości jakiej posiadają naturalne rudzelce.

Gość LuliPoP
Rude dzieciaki faktycznie sa często brzydkie. Ale kobiety które potrafia dobrze wykorzystać ten naturalny atut, sa piękne. Wszystko jeszcze zależy od odcienia rudego, czasem jest w nim złoto, czasem miedz. Bywaja tez brzydkie - pomarańczowe odcienie. No i te niebieskie oczy :)