Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NikusiaZla

i co ja mam robic??

Polecane posty

Gość NikusiaZla

Mianowicie jestem z facetem od 2 miesiecy i jeszcze sie nie kochalismy...ja jestem dziewica... i myslalam,ze wszystko bedzie ok.. a tu wyszlo w rozmowie,ze on perfidnie wyznal,ze nie chcialby miec dziewicy takiej niedoswiadczonej..i dlatego mnie kocha bo jestem taka dzika, niezalezna.. I co ja mam robic!!! kurde...on mysli,ze ja doswiadczona jestem =/ fakt mialam wielu facetow, ale nigdy sie nie seksilam.. kurde,zebym sie musiala dziewictwa wstydzic..

Gość OnA_21
a on kocha Cie???a Ty jego?? nie klam...nie zaczynaj zwiazku na klamstwie..z reszta czego sie wstydzic..??ile masz lat???

Czy Ty wiesz co Ty piszesz? :o Ten koleś to jakaś ciamajda, delikatnie mówiąc! A Ty jeszcze większa, bo dajesz się nabrać na jego gadkę! Faktycznie, dziewictwo powodem do wstydu! :o

Gość NikusiaZla
Mam 19 on 23 =/ i wydawalo mi sie,ze go kocham ale jak moze byc taka swinia i tak mowic... =/

Gość Ona_21
daj spokuj powiedz mu prawde

Gość normalna baba
tak powiedz mu prawdę , niech się zdziwi ,i co nie przeszkadza Ci ze uznał Cie za jakąs dziwkę?

Gość eizabeth
dziwka to kobieta ktora uprawia sex za kase, za prace, z korzyscia dla siebie a taka co robi to bo kocha lub cche okey ale jak czerpoei z tego korzysci materilane to dziwka