Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biss

wypadanie włosów!!

Polecane posty

Gość biss

słuchajcie...ma problem i potzrbuje rady (doświadczonych)..jestem po (w sumie jeszcze na) baaardzo drastycznej diecie, przechodziłam przez anoreksje i wogóle. Miałam zawsze baaardzo geste włosy (za gęste) a teraz połowa tego albo i mniej. Jestem załamana. Mozecie mi polecić jakieś leki, szampony, cokolwiek zeby to zmienic. Biore skrzyp ale to nie wszystko. Poza tym zmianiam diete i myślice ze jak wróce do wczesniejszego jedzenia to odrosną te co wypadły czy już marne szanse...PROSZE PISZCIE !!!!

Gość unaka
jakbym czytala siebie...

Gość unaka
czy ktos moze pomoc??

Gość Cataflam
Wszystko będzie dobrze - proces regeneracji moze trwać nawet kilka lat, ale wszystko wróci do normy :) Jako dziecko miałam super włosy, jako anorektyczka - fatalne, a teraz, 6 lat po chorobie, znów mam dużo gęstych włosów:) trzymaj się! Najważniejsze jest to, zebyś jadła - dużo i zdrowo :) i wszystko się unormuje :) bużki

Nie martw się, włosy odrosną, ważne by jeść...co prawda nie musisz na sile jesc i tyc by wlosy byly piekne, bzdura! jedz zdrowo i tyle ile potrzebujesz, wcinaj warzywa, owoce, jajka i takie tam zrezygnuj ze slodyczy, chipsow tzn nie calkowicie najwazniejsze aby w twojej diecie podstawa bylo zdrowe jedzenie, nie pal papierosow, pij duzo wody mineralnej srednio lub wysokozmineralizowanej, zielona herbate...ja tez po drastycznym odchudzaniu mialam podobnie, zaczelam jesc zdrowo warzywka, owoce jem duzo pomidoro, bananow, pije soki marchewkowe, jem normalnie obiad...piej duzo wody min. jest troche lepiej ale wlosy bardzooo powoli wracaja do zdrowia, sa oslabione jeszcze ale mam nadzieje...

ja wychodze z zalozenia ze wazne by jesc wartosciowo a nie bezsensownie wcinac by sie najesc, staram sie aby kazdy posilek wbyl jakas wartoscia dla organizmu, powodzenia, nie chce sie juz dochudzac, to wyniszczylo moj organiz, wlosy cere:o

Gość efgha
:o czemu wszedzie sa te same tematy?po co zakladac topiki ktore juz istnieja?