Gość Kowal Napisano Luty 19, 2007 Kwiatku, czy w ogóle będzie dostępna jeszcze Mandarynka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anieliczka 0 Napisano Luty 19, 2007 Cześć kwiatku :). Mam pytanie, czy mogłabyś uszyć torbo- plecaczek dla dziecka z wyszytym imieniem? Sprawa nie aż tak pilna jeśli masz teraz mało czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Luty 19, 2007 Torba RUMIANEK!!!!!!!!!!!!=====25zł Mieści teczke A4 na duzym luzie, większa ciut od Hafciarki. W kolorach seledynowo-żółtych. Z grubego drelichu taki jakby malowany jeans. http://www.mFoto.pl/uploads/1175/hpim0875_a9911.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kowal Napisano Luty 20, 2007 Kwiatku, czy w ogóle będzie dostępna jeszcze Mandarynka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Luty 20, 2007 Kowal====Na pewno nie, bo skończyła się już tkaninka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwia do kwiatka Napisano Luty 21, 2007 a czy torba Czekoladowy Kwiatek===20zł http://www.mfoto.pl/uploads/1159/hpim0676_377a f.jpg jest jeszcze??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Luty 22, 2007 sylwia====== Czekoladowy Kwiatek jeszcze jest.:-):-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anieliczka 0 Napisano Luty 22, 2007 Kwiatku kolka postów do góry ;). Odpowiedz mi jak możesz bo zaraz będzie następna strona i się nie dowiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Luty 22, 2007 Anieliczka--- przykro mi ale na obecną chwilke nie mam formy takiego plecaczka ,a przede wszystkim byłby problem z wyszyciem tego imienia, żeby to ładnie wyglądało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaszka 0 Napisano Luty 22, 2007 kwiatku pozwolilam sobie zadać Ci pytanko na maila i nie wiem czy adresik podany jest aktualny. czekam na odpowiedź. pozdrawaim serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D.Z. Napisano Luty 22, 2007 Kiedy mozna się spodziewać dużych toreb? I czy będa dostepne ostatnio modne \"łódkowe\" torebki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Luty 23, 2007 D.Z.====łódkowe będą na pewno własnie nad nimi pracuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialalala Napisano Luty 24, 2007 czy jest jeszcze czekoladowy kwiatek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małe pytanko.... Napisano Luty 25, 2007 Kwiatku, kiedy będą nowe wiosenne wzory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Luty 25, 2007 Już są nie widać :-) Czekoladowy Kwiatek Rumianek Marszczona mandarynka Hafciarka Czarne Moro Piaskowe Moro Tylko Mandarynki już nie ma, a kolejne stopniowo oczywiście będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolka_em Napisano Luty 27, 2007 Witam :-) czy torebka grafitowa balerina jest jeszcze dostepna? A moze jest mozliwosc uszycia takiej w brazie? (tzn jesli masz materialy.. ) pozdrawiam, slicznosci masz na tej stronie!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
validos27 0 Napisano Luty 28, 2007 Jestem zainteresowan Torbą rumianek:) podaje maila validos23@interia.pl Ogólnie torby piekne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Luty 28, 2007 jolka-em=====kurcze takiej typowej tkaniny co by się nadawała to nie mam ,mam natomiast, taka w beżu ale cała w kwiatki-a kwiatki sa w kolorze żółtawym,różowym i kremowym jak chcesz to napisz na poczte to prześle zdjęcie tkaniny. A co do ostatniego pytania odnośnie Rumianku to odpowiem wieczorem, poniewaz mam troszke zamówień i musze się rozpatrzeć w tkaninie czy jeszcze starczy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
validos27 0 Napisano Luty 28, 2007 wiec czekam na informacje:) wieczorem dot. Rumianku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anielcia79 Napisano Luty 28, 2007 Kwiatku, chciałabym kupić torby Czekoladowy Kwiatek i Rumianek. Czy są one jeszszcze dostępne? Pozdrawiam cieplutko anielcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolka_em Napisano Luty 28, 2007 to ja jednak zostane przy balerinie w paseczki. Kolezanka juz do Ciebie pisala - a zamowienie ostateczne przeslemy w piatek. pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
validos27 0 Napisano Marzec 1, 2007 kwiatku co w sprawie mojego Rumianku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
validos27 0 Napisano Marzec 1, 2007 Kwiatku odpisałam na maila:) czekam na odpowiedz:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Marzec 1, 2007 RUMIANEK JEST NIEDOSTĘPNY JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze pare dni nie zagladalam Napisano Marzec 1, 2007 do ciebie na forum i poszedl mi kolo nosa rumainek :((((((( prosze powiedz ze jeszzcze bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 1, 2007 czy czekoladowy kwiatek jeszcze jest?? kala405@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjaaaccchhhce Napisano Marzec 1, 2007 kwiatku mam pytane do Ciebie czy ty sprzedajesz te torby jeszcze gdzies? bo trafiłam tutaj http://www.decofabryka.com.pl/product_info.php?products_id=1553 i niewiem czy to twoja czy ktos ci.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Marzec 1, 2007 kala======napisałam do ciebie na poczte ;-) A jeżeli chodzi o moje torby decofabryce, to dziewczyna ja kupiła od mojej skromnej osóbki i je wystawiła w swoim sklepiku. Jeżeli chodzi o mnie to ogłaszam się tylko tutaj i na www.rozowe.pl :-) CZEKOLADOWY KWIATEK JUŻ NIEDOSTĘPNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżamelija Napisano Marzec 3, 2007 kiedy będa te torby łódkowe...mam nadzieje ze beda pojemne..bo takiej własnie szukam....albo jakies inne, nowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magika.. Napisano Marzec 3, 2007 Jak jej nie wstyd kupuje od Ciebie taniej i sprzedaje drożej (po 45zł.)!!! Ale Ciebie wykorzystała;-9 ma nawet takie same nazwy :Indianka, Inka, kukułka, nagietek, balerina, rudzielec!!! http://www.decofabryka.com.pl/index.php?manufacturers_id=41&sort=2a&page=8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach