Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcheweczka

Nivea Bath Care

Polecane posty

Co Dziewczyny sądzicie o tym żelu (ujędrniająco - masujący), warto go kupić ? Pozdrawiam :).

Dzisiaj zakupiłam te cudo i od jutra zaczynam go używać. Bardzo jestem ciekawa efektów, choć nie ździwie się, jak ich poprostu nie będzie :).

Gość

Gość dlaczegoooo coooooo
a dlaczego tak piszesz?

Gość
bo nie moge jesc marchewek

Gość
nie no cos Ty, nick zarezerwowalam wczesniej, a Ciebie lubie, bo mi napiszesz czy ten zel Nivea naprawde ujedrnia, bo juz zakladalam taki topik, ale nikt tego nie wiedzial :)

Ha ha, OK nie ma problemu. Napiszę, tylko to pewnie trochę potrwa zanim będzie cokolwiek widać, o ile w ogóle będzie widać. Widzisz, mi też niestety nikt nie chciał odpowiedzieć na te pytanie, więc sama przetestuję tę nowość. Pozdrawiam :).

Gość
no wlasnie, ja tez planuje kupono, tylko lepiej jak by ktos najpierw zarekomendowal... ale pewnie samo uzywanie nie zaszkodzi :)

Też tak myślę, że nawet jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi. Ja nabrałam większej ochoty na kupienie, jak zobaczyłam cenę :) , ok 17 zł, bo wcześniej widziałam nawet za 22 zł, no zobaczymy. Jutro startuję :).

Gość
Powodzenia i napisz jak pierwsze wrazenia, jak sie tego w ogole uzywa itd ;) Pozdrawiam Marcheweczko!!!!! Ale ironia - Ty za marchewkami, ja przeciw, a jednak obie za zelem Nivea-na razie!!!!

Witam :). Obiecałam, że napiszę, więc to czynię :). Niestety zbyt wiele póki co nie mogę powiedzieć, bo dopiero 2 razy używałam tego ustrojstwa. Powiem szczerze, że troszkę się trzeba przy tym namęczyć, by było coś czuć, ja poświęcam 5 minut na jedą i 5 minut na drugą nogę i masuję ile sił w rękach:). A używa się tego bardzo prosto, ta nakładka jest regulowana, tzn. można sobie ustawić \"siłę, twardość\" tych wypustek poprzez przekręcenie jej w odpowiednią stronę, na środku jest otworek, przez który wyciska się żel i to wszystko. Na tę chwilę mam bardzo duży zapał :) i obiecałam sobie że się nie poddam i nie zniechęce się, nawet jak nie będzie efektów, bo... jutro już czerwiec, a ja nie mogę patrzeć na swoje nóżyska. A od 1 czerwca dołączam do tego ćwiczonka na nogi i brzuszek, a tak mi się nie chce :(. Pozdrawiam 🌻 .

Gość
Witam rowniez, dzieki za info, mysle, trzeba z tygodnia conajmniej by zobaczyc rezultaty, a cwiczonka na pewno pomoga, jednak masaz slyszalam, ze tez wskazany, sam jednak masaz nie pomoze, dobrze, ze zabierasz sie za cwiczenia :)

Nie ma za co :). Wiesz, muszę Ci powiedzieć, że te masowanie bardzo mi się podoba, już mi weszło w nawyk i nie traktuję tego jako przykry obowiązek. Też mi się wydaje, że wcześniej niż po tygodniu nie będzie żadnych efektów, ale mam cierpliwość. Kurcze, zła jestem na siebie, bo co prawda ćwiczyłam, ale niestety słodyczom się nie mogłam oprzeć. To był taki mały prezent na Dzień Dziecka, który sobie zafundowałam, tłumaczę się jak mogę :), ale od jutra już naprawdę koniec. Pozdrawiam 🌻 .