Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko.....

tabletka przed okresem?tak sie da??

Polecane posty

Gość pytanko.....

mam pytanie:) jestem przed okresem,tak moze 2 dni,ale jutro wylatuje i w sumie nie bardzo chcialabym miec w tym dniu okresu :/ nie biore tabletek anty,ale mam juz wykupiony cilest,i teraz pytanie: czy jesli wezme tabletke dzisiaj to nie dostane okresu?? i jak to jest pozniej z zabezpieczeniem? i czy wogole mozna tak wziasc ta tabletke,wiem,ze okres tuz tuz,a jednak go nie ma:( z gory dziekuje

Gość waceczek
poco komplikujesz poczekaj i tyle

Gość pytanko.....
no troszke kombinuje,ale wiem ze jak dostane okres,to pomimo wziecia tabletek bedzie on trwal 7 dni:(ja tak nie chce!!! mozna czy nie?

Gość małaMIenta
sk.ad wisz ze bedzie trwał 7 dni przeciez przy braniu tabletek sie zmniejsza okres lepiej nie bierz za wczesniej zreszta twoje zycie twoja sprawa....

Gość małaMIenta
sk.ad wisz ze bedzie trwał 7 dni przeciez przy braniu tabletek sie zmniejsza okres lepiej nie bierz za wczesniej zreszta twoje zycie twoja sprawa....

Gość brylancikowa
nie, tak nie mozna. okres i tak bys miala. wiec jedyne co mozesz zrobic to w pierwszy dzien okresu wziac pierwsza tableteke i wtedy jestes zabezpieczona od pierwszej tabletki takie 'ominiecie' okresu mozliwe jest wowczas gdy konczysz opakowanie i nie robisz 7 dniowej przerwy tylko zaczynasz nowe opakowanie. wiec teraz nie masz oinnego wyboru jak poczekac na okres

Gość pytanko.....
a jest sposob aby przesunac okres np pozniej o 2 dni?