Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninunia

wykres płodności -temperaturki

Polecane posty

Gość ninunia

ma któras taki druk czy wzór? chce mierzyc sobie codziennie rano w ustach termometrem ale jak ma wyglądac wykres? kiedy ma byc niska tem a kiedy wysoka? skąd bede wiedziała kiedy płodne ?

Gość pękam ze śmiechu.
tez by mi sie druk przydał bądz wzór jak powinno byc.

Witajcie. Prześlijcie mi swoje maile, to Wam wyślę taki \"wzór\" (zeskanowałam kiedyś od koleżanki, bardzo wygodne, uprzedzam tylko, że nie mam \"legendy\", bo nie potrzebowałam, i tak wolałam swoje oznaczenia...). Pozdrawiam :)

Gość malutka2121
Wykres wykresem, ja tylko dodam, że najlepiej mierzyc rano, to prawda, tuz po przebudzeniu przed wyjsciem z łóżka. Najlepiej zawsze o tej samej godzinie, tzn. 6-7 rano (tak słyszałam) i w pochwie. Wystarczy 5 minut. Łatwiej jest utrzymac termometr w pochwie niż w ustach ;) No i trzeba uwazac, bo wszelkie imprezki, stresy, niewyspania mogą wpływac na zmiane temperatury. Ale jak ktoś ma regularne cykle, to po pewnym czasie już bez problemu będzie mozna okreslic dni płodne. polecam przy okazji obserwowanie sluzu, bo to duzo daje. O ile kobieta nie ma oczywiscie jakichs infekcji. pozdrawiam!