Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teeenka

Po pierwszym razie....

Polecane posty

Gość teeenka

Witam. Mam pewien problem. Podczas pierwszego stosunki silnie krwawilam i zdarzylo mi sie także krwawić dwa dni po. Przy drugim razie bylo podobnie chociaz już troszke mniej, po stosunku rowniez troche krwawilam. Teraz od 3 dni spoznia mi sie okres i nie wiem czy moze to bys spowodowane wlasnie tym? Zaznaczam ze mielismy zabezpieczenie wiec raczej wykluczam ciąże. Dzieki z góry za wszystkie odpowiedzi.

to moze byc krew z błony dziewiczej ale nie tylko ja tez tak miałam ale juz jest ok. troche tam ci partner \"porozrywał\"

Gość teeenka
Dzięki ... :) dobrze wiedzieć, że to nie tylko ja. Slyszałam, że po pierwszym razie okres może sie spóźniać i to jest normalne.... Ktoś wie coś na ten temat??:)

Gość jessica_
po 1 razie krwawilam bardzo łagodnie, i tak przez jakieś dwa dni a pozniej spokój ;) okres spoznil mi sie o ok.tygodnia także to normalne i nie musisz się martwić :)moje koleżanki miały to samo ;) pozdrawiam

Gość natka02
może się spóźniać - przez emocje związane z "pierwszym razem", może też się wydłużyć.

Gość teeenka
uh...odrazu mi lżej :) Bo facet mnie stresuje od dwóch dni, co godzine pyta jak sie czuje i czy już mam wszystko tak jak powiinam czy ciągle nic .. :)

Gość boję się-boje się
ja mam tak samo....chyba:) we wtorek miałam swój pierwszy raz malutko krwawiłam takze na drugi dzien ale tez tylko troszeczke dzis mam dostac okres i panikuje ale troszke sie pocieszyłam ze to normalne po pierwszym razie:)

Gość teeenka
ja ciagle z niecierpliwościa czekam.... w sumie pierwszy raz w życiu tak mi sie spoznia...echh..kobiety to jednak sie w zyciu wycierpia czasem...

Gość spoznia
sie, bo jestes w ciazy!