Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolo

Ból kręgosłupa a schorzenia ginekologiczne

Polecane posty

Gość Tolo

Czy ból kręgosłupa w dolnej części (chyba to kręgosłup) i boków, szczególnie lewego, tak jak by w środku , takie kłócie może być objawem schorzeń ginekologicznych np. zapalenia przydatków?

tak, bardzo czesto zdarza sie tak kiedy jajniki szwankują, ja mialam taki bol jak mialam problemy z jajnikiem, wiekszosc kobiet odczowa takie dolegliwosci niektore maja to tez przed okresem, kregoslup moze tez bolec kiedy ma sie nadzerke.

Gość Tolo
Mnie tak boli już od prawie sześciu dni i nie mam czasu na wizyty u ginka. czy lekarz rodzinny może przepisac mi na to jakieś leki? czy musi to być koniecznie gin?

mozesz kupic sobie nospe w aptece albo jakis lek przeciwbolowy byc moze pomoze ale..przede wszystkim powinnas udac sie do ginekologa, radze nie lekcewazyc spraw kobiecych, najlepiej kiedy zbada cie lekarz, bedziesz miala jasną sytuacje.

Gość Tolo
A poza tym drętwieją mi strasznie nogi! Czuję takie mrowienia jak by mi mrówki zaczynały chodzić jak tylko chwilę posiedzę! Co się dzieje?

Gość Pomocy potrzebuję rady

Gość to rownie dobrze
moga byc nerki

Gość Hi hi
ale macie problemy, jakby od tego lekarzy nie było.

Gość jateżtakmam
a to może też być początek rwy kulszowej!!

Gość och ach ech
znowu boli, jakie tabletki przeciwbólowe mogę wziąć? Apap, ibuprom max i inne badziewia odpadają. Ni c nie pomagają. Polecie coś bo nie wytrzymam, tak mnie boli!!!

Gość o co u chodzi
mata jakieś problemy? Jazda do lekarza, a nie dupe zawracata głupimi pytaniami.

ja też miałam takie ostre bóle w dolnej części kręgosłupa i głupia myślałam, że to korzonki, albo nerki:oco prawda chodziłam do ginekologa wtedy, ale to był partacz i naciągacz...nawet nie skumał co mi jest...skończyło się operacją usunięcia torbieli z jajnika...zrobił to oczywiście już inny LEKARZ radzę nie zwilekać z wizytą u DOBREGO gina

Gość gość
moze przeswietlenie, pozwala okreslic na prawde prawie wszystko co dzieje sie w kregoslupie, osobiscie moge polecic Ci te poradnie specjalityczna w tym temacie www.medis.pl

Gość gość
Tyle osób cierpi, a nikt nie sięgnie po jakąś pomoc uzdrowisk, zamiast faszerować się od razu chemią. Ja jak miałam problemy ginekologiczne, dostałam propozycje (od swojego lekarza!) że można spróbować leczenia w uzdrowisku, bo jest taka możliwość. Takie zabiegi są wykonywane na bazie koncesjonowanych wód leczniczych, naprawdę to działa. Ja byłam w Uzdrowisku Świerardów – Zdrój, wiele mi pomogli. Żeby nie było, to nie cuda tylko czysta natura, lek brałam ale nie tak inwazyjne, jakie brała bym bez tej kuracji, naprawdę polecam. Jak ktoś ciekawy, więcej informacji możecie znaleźć na ich stronie www.uzdrowisko-swieradow.pl