Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajuuusia

włosy proste jak przemienic w loki..

Polecane posty

hej dziewczyny! jestem blondynka z prostymi włosami, choc łatwo układającymi się.. Czasem chciałabym mieć jednak loki.. Nie chce trwalej.. Moze macie jakies sprawdzone sposoby?? Lub znacie jakiś konkrenty dobry sprzęt do polecenia typu: wałki, lokówki..Jakich używać specyfików - pianek itp.. Prosze o wszelkie porady..

Gość tschumi
Jeju, wałki, nic prostszego.

ale papiloty?? czy lepsze są termowałki?? papiloty z gumy czy pianki? wałki na rzep czy zaciskane??

Gość tschumi
Wałki, zwykłe wałki. Ja mam cieniutkie wlosy, ale bardzo podatne na krecenie. Na wilgotne wlosy na noc...gdy mam czas. Albo po umyciu na wysuszone i na 15 minut, podgrzewajac lekko suszarka. Zreszta nie lubie suszarki, dlatego najczesniej stsuje na suche bez. Wczesniej stosuje mgielke Radicalu, seria kupiona w aptece. Termowalki i lokowki niszcza wlosy. Zamiast walkow mozesz stosowac papiloty, to w sumie to samo a wygodniejsze na noc.

Gość laluńka
co to, biegnij Lola biegnij?

Gość chce loki
a co zrobic zeby sie dlugo trzymaly?? kiedy robilam loki na walkach na mokrych wlosach i czeklam az wyschnoa i wyszly dosc ladnie ale szybko zeszly =/ a jak zrobic loki nawłosach do łopatke ?? sa jakies walki do dlugich wlosów ?? takie jak u fryzjera ?? takie dlugi i sie owija i takie sprezynki wychodza ?? idze to gdzies kupic ??

tez sie nad nimi zastanawilam. sa one cienkie i obawiam sie ze wygladala bym jak pudel.. ale pewnei sie da na nie zakrecic wlosy. wedle upodobania

Gość carmenn
do dlugich wlosow wszelkie walki musza byc grube nie cienkie bo bedzie katastrofa:)