Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eve66

konto w mBanku

Polecane posty

Gość eve66

Ma ktoś konto w mBanku??? Myślę by sobie tam założyć ale nie mogę na ich stronie znaleźć : po 1 -czy bede miała możliwość debetu , jeśli tak to jaki wysoki by był po 2 - czy wchodząc na swoją stronę będę widziała historię rachunku czy muszę ją specjalnie zamówić?? Jak czytam ich stronkę to mam pewne nieścisłości ,a wolalabymm jakby mi to ktoś tak po ludzku wytłumaczył ;)

Gość xzyx
ja polecam inteligo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde!!!!!!!!!!!!1

Co do pytania nr 1 to nie wiem. Ale historie rachunku bez problemu wywolasz po zalogowaniu sie na konto.

Gość eve66
pko inteligo juz mam - opłata to 2zł , za m-bank nic!!! A od tego nie wiem czy mogę mieć samo inteligo bez konta "normalnego" w pko?

musisz miec normalne konto, inteligo to jakby dodatkowa usluga. Mbank jest ok, tylko maja malo bankomatow. A moze bank zachdni wbk? konto jest bezplatne, po wejsciu na strone masz historie rachunku i mozesz wszystko zalatwiac przez net, za jakas symboliczna oplata, chyba 50 groszy za operacje.

intelligo to shit, bo to jest w ciągu dalszym PKO... na ostatnim miejscu w rankingach pod wzgl. obsługi klienta... I sama się o tym przekonałam :-O Szczególnie jak mnie skasowali za debet! po 3 miesiącach bylo to jakies 200 % zdebetowanej sumy...bo doszły tajemnicze koszty dodatkowe. Natomiast w mbanku mam konto od jakiegos roku. REWELACJA !!! Nic nie place za prowadzenie tego konta, za darmo karta bankomatowa, przelewy wewnętrzne w sekundę i za darmo, a zewnetrzne (czyli do innych banków) za 50 groszy :-) Marzenie a nie bank :-) No i stały wgląd do swojego konta, przez internet, takze do historii rachunku. Darmowe wypłaty z bankomatów euronetu i BZWBK. :-D

Gość eve66
nesti - a masz jakis debet??? Bo na czarną godzinę by się przydał jakiś mały ;) Dla mnie PKO to tez g...o :/ Bank dla tych co od zawsze wiedzieli ,ze jest powszechna kasa oszczędnościowa i dlatego ta są bo boją sie innych banków - czyli dla emerytów. A jak jeszcze wprowadzili opłaty za wypłacanie własnej kasy z okienka to już wogóle znienawidziłam ten bank... 8zł za prowadzenie konta (z inteligo) to też lekka przesada!!!!!!!!!!!!!

eve66 - niestety nie wiem jak jest z debetami, najlepiej gdybys zadzwoniła na ich infolinię. Ja juz mam nauczkę i nigdzie nie robię debetów :-) :-) :-)

Gość ooooooooooooooooooooooo
podtrzymuję wersję nesti - zgadzam się w 100% z tym co napisała. Sama mam konto w mbanku i wygląda tak jak w jej opisie.

Gość eve66
Kurcze , kusi mnie zamiana konta na mBanka ,ale ciągle nie mogę sie dodzwonić do jakiegoś konsultanta :( Bylam nawet na jkimś czacie mBanku ,ale tam pani coś o zdolnościach kredytowych zaczeła pisać. A ja przecież nie chcę kredytu tylko debet...ech. Może ktoś jeszcze napisze co z tym debetem...

co do debetu to nie jestem pewna ale chyba możesz go dostac do wysokośc 3 miesięcznych wpływów, ale musisz mieć kartę debetową i podpisaną na nią umowę ale na 100% pewności nie mam

Gość eve66
Moze ktos juz cos wie o tym debecie??

ja przeiadlem sie z INTELIGO na mBank zero kosztow za prowadzenie, zero zl za uzywanie karty , nie ma MINIMALNYCH DOCHODOW !!! (w inteligo 99 gr / m-c za karte , minimalne saldo miesieczne 100 zl - jesli nie ma oplata 4,99 zl / m-c) !!! MBANK jest w tej chwli najlepszym bankiem dla ludzi ktorzy maja niewielkie i nierregularne dochody !!!! POLECAM !!!

ja ma konto w mbanku nie wiem jak jest z debetem ale mysle ze bez problemu dostaniesz jesli doslesz im zaswiadczenie o zarobkach mi dali karte kredytowa nie pytajac czy pracuje z debetem 2200 bardzo sobie ten bank chwale przenisłam tam konto z BPH a moj znajomy z ING i naprawde jest dobre wyzej oprocentowane, wszystko za friko jeszcze nie musisz stac w durnych kolejkach - wystarczy zadzwonic jedyny minus - bankomaty

Gość eve66
:D No to sie przekonałam , po wypłacie się tam przepiszę :) Nawet jak nie będzie debeciku to trudno...

Gość eve66
Zapisałam się :D Teraz czekam na ich "akwizytora" ;) Może już ktoś coś wie o tym debecie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (ja w dalszym ciągu nie znalazłam info)

Gość kazik2123
w mBanku?

Ma ktoś konto w mBanku??? Myślę by sobie tam założyć ale nie mogę na ich stronie znaleźć : po 1 -czy bede miała możliwość debetu , jeśli tak to jaki wysoki by był to zależy ile masz stałych wpływów, czy jakoś tak. Dokładnie się nie orietuję, ale zadzwoń pod mlinię 801 300 800 i potem po powitaniu, jakzacznie mowic gosciu o numeracji, to wcisnij zero. polaczysz sie z obsluga, i wszystko powiedza. po 2 - czy wchodząc na swoją stronę będę widziała historię rachunku czy muszę ją specjalnie zamówić?? pewnie, że jest. Klikasz na historię i już :) INNE UWAGI: 1) prawie wszystko za free 2) przelewy automatyczne, z mbanku do mbanku sa w momencie. Do innych banków czekasz góra jeden dzień. 3) SAMA ustalasz pin do karty, więc nie ma problemu z zapamiętywaniem kolejnego numeru 4) bardzo fajna obsługa, która wie wszystko o banku, dzwonisz o każdej porze dnia i nocy i oni zawsze sympatyczni i mili odpowiadają na wszystkie pytania związane z bankiem. 5) aż dziwne, że to bank :) nie ma sobie równych

Gość kazik2123
o ile sie orientuję, w mBanku na kontach osobistych nie ma mozliwości debetu, jedynie na kontach firmowych np. "mBiznes konto" po 3 miesiącach korzystania z konta można się ubiegać o "mBiznes debet", który maksymalnie wynosi 10.000 zł, przy czym aby go otrzymać przez te pierwsze 3 m-ce muszą być na koncie określone przepływy pieniężne w wysokości jak w tabeli na tej stronie: http://www.mbank.com.pl/oferta/kredyty/debet/index.html po 6 m-cach opłacania składek ZUS i podatku można debet zwiększyć do 12.500 zł :)

nie kazik. sa w indywidualnych debety. najlepiej zadzwonic pod 801 300 800 i po powitaniu i zgloszeniu goscia wybrac zero i czekac na polaczenie.

Gość kazik2123
a gdzie na stronach banku piszą o debetach na koncie osobistym?

Gość agaaa1
Tez polecam mBank ,nie wiem nic o debecie bo mnie nie interesuje ale reszta co piszecie to sie zgadza ,super!mam od roku i jestem bardzo zadowolona i odeszlam z dziadowskiego PKO !

Gość eve66
Wariacka kobietko - wpadłam na to by zadzwonić ;) ale jakoś chyba milion innych osób wpada na ten pomysł akurat jak ja dzwonie;) Zupełnie sie nie mogła dodzwonić, Próbowałam też na ich czacie pogadać z konsultantką ,ale jakoś nie mogłam się z panią za bardzo dogadać. Ja o debecie , ona o kredycie odnawialnym... Mam nadzieje,ze ten ktoś kto ma się ze mną spotkać by podpisać umowe to mnie olśni :)

jak to nie mogłaś się dodzwonić? Może oni na debet mają określenie kredyt odnawialny? Bez paniki ;) dziwne, że nigdy się nie mogóaś dodzwonić, skoro ja zawsze bez problemu. A dzwonisz na mlinię? 801 300 800

Gość kazik2123
debet a kredyt odnawialny to dwie różne rzeczy

Gość ehhhh czytam to wszystko
i mnie trafia,akurat dzisiaj musiałam zakładac konto ( potrzebne do pracy ) ale mieszkam w miescie 60 tys i niestety mało jest bankomatow mbanku ( tylko 1 chyba w całym miescie ) najbliższy wpłatomat znajduje sie ...70 km od mojego miasta ,owszem przelwy będą robione z pracy ale jesli bym chciała cos wpłacic sobie kasy to albo chyba przez poczte albo musiałabym jechac 1,5 godziny PKS do najblizszego wpłatomatu :-0 ,niestety jestem skazana na pko bp bo mam mały wybór w moim miescie :pko bp,pko s.a ,bank sląski ,lukas ,bph ,bank spóldzielczy ( ten ostatni ani jednego bankomatu w moim miescie ) :-0 niestety z tych fajniejszych banków nie ma przedstawicieli w moim miescie

Gość eve66
No dobra - dodzwoniłam sie do milutkiej pani :) Debetu nie ma , można się ubiegać o kredyt odnawialny po przedstawieniu swoich dochodów ;) To już chyba wszystko wiem :D ...mam nadzieję ;)

Gość jesli tylko ktos ma staly dost
ep do internetu (z pewnwgo komputera tj. w domu lub w pracy a nie np. na uczelni czy kafejce) to mBank jest najlepszy !!!