Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anita22

B.PROSZE -WEJDZCIE I PORADZCIE.CZY TO POMYLKA?

Polecane posty

mam wlasnie okres,ale jest inny-prawie bezbolesny i lekki, juz nie pamietam dokladnie, ale msc temu chyba tez tak bylo.Ciaze raczej wykluczalam,ale teraz mam powazne obawy ( jakis msc temu robilam 2 testy po czasie spodziewanej miesiaczki, poniewaz spoznial sie tydzien,ale wyszly negat.)Teraz jednak mam powazne obawy, poniewaz poczytalam,ze niektore dziewczyny nie maja zadnych objawow i dod.moze wystepowac okres nawet do 3, 4 msc.Moj okres jest dziwnie lekki i bezbolesny, normalnie trwa dlugo i jest b. obfity.Czy testy msc temu mogly sie pomylic, czy to mozliwe??czy robienie teraz testu w trakcie miesiaczki ma sens czy moze wyjsc np falyszywy negat.wynik mimo ciazy?(teraz bylabym jak cos w 8 tygodniu)Moj ginekolog wyjechal, wizyte mam za tydz a nie chce isc do innych, bo juz sie do nich zrazialm.Poradzcie cos!!

ja ci proponuje zrobic badanie krwi bedziesz miała pewnosc trzymam kciuki bedzie dobrze!!

Moim zdaniem nie masz się czego obawiać, jeżeli dwa testy pod rząd były negatywne to moim zdaniem nie myliły się. My kobitki czasem tak mamy (przynajmniej ja), że okres okresowi nie jest równy. Ja mam tak, że czasem dostaję okres nie czując go wogóle tzn bezboleśnie (choć zawsze mam bóle nawet tydzień przed) i jest on lekki i szybko mija. Nie masz powodu do obaw moim zdaniem. A może to ta pora letnio-wiosenna wpływa na to, że jest on krótki i lekki. Nie masz się co obawiać. Głowa do góry :) Pozdrawiaaaam :)

PS ... a jeżeli tak bardzo się obawiasz zrób jeszcze jeden, nie zaszkodzi, a może dodatkowo Cię uspokoi. Kup Quick z dzidziusiem w szlafroczku na opakowaniu. One są naprawdę wiarygodne. :)

bo jeżeli chodzi o Quick to jest on wiarygodny i wykrywa ciąże już po 6 dniach od zapłodnienia. Więc jeżeli robiłaś Quick to możesz być pewna. (Sama kiedy mam takie chwile zwątpienia ronie test i całe napięcie opada). Pozdrawiaaaam serdeczniee :)

robilam pre-test, a tego 2 nie pamietam-3mam je nadal(tylko te plastikowe tabliczki) i wpatruje sie w 1 kreseczke na pocieszke;)echhh moze to wplywa pory roku