Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateee

co jest nie tak??!

Polecane posty

Gość kateee

mysle, mysle i nie moge nic wymyslec.Otoz od 5 lat jestem z chlopakiem jestem z nim szczesliwa mysle ze nasz zwiazek jest udany ale ostatnio nieoczekiwanie poczulam cos do kogos kogo widaialam zalewdwie pare razy, dziwne takie nagłe przyciaganie,nie wiem co sie stalo.. ciagle mysle o nim, wiem ze tak nie powinno byc przeciez jestem z kims- z kims kogo kocham...co o tym myslicie??

wiesz heh to jest tak ze3 mozesz z kims byc dlugo a ta prawdziwa jedyna milosc przyjdzie w najbardzije nieoczkeiwanym momencie. znam pare ktora rozstala sie po 6 latach a ta dziewczyna wyszla za faceta w ktorym sie zkochala pomimo ze byla w zwiazku teraz sa juz razem 5 lat i mama slicznego synka:)

Gość kateee
wiem tez o tym myslalm ale balam bym sie odejsc nie wiem, to jest moja pierwsza milosc tyle wspolnych wspomnien przezyc, a jesli to tylko chwilowe zauroczenie, naprawde nie wiem ..

wiesz musisz toprzemyslec ale mowie ta moja znajoma tez byl to jej pierwszy chlopak poznali sie jak miala 15 lat byli ze soba 6 zostawila go bylo9 ciezko ale teraz jest szczesliwa z innym bardzo szczesliwa ty musisz dowiedziec sie czego chce tamten, jakie ma uczucia w stosunku do ciebie i dzialaju, nie przepusc milosci kolo nosa chyba ze wiesz ze to tylko i wylacznie zaurocznie a swoja milosc masz teraz przy boku...

Gość kateee
moj obecny chlopak jest naprawde kochany i wiem ze mnie bardzo kocha i sama mysl ze mialabym mu zrobic cos takie go.. ale jescze nic takiego mi sie nie zdarzylo kiedy przechodze kolo tego chlopaka to az mnie wszystko sciska w zoladku, zobaczymy co bedzie dalej, osobiscie wierze w przeznaczenie:) bedzie co ma rzeczywiscie byc:) i chyba tego bede sie trzymala..

Gość przeznaczeniu trzeba pomóc...
jezeli ma byc przeznaczeniem...zastanów sie czy warto. moim zdaniem nie , ale to jest Twoja decyzja.

Gość kateee
Ale ja nie zamierzam nic robic w tym kierunku aby np byc z ta druga osoba, nie zaryzykuje zwiazku dla czegos czego nie jestem pewna, poprostu bedzie co ma byc...tak bylo z moim obecnym chlopakiem..

\"Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia maleńka, czy mam przejść jeszcze raz?\" :P