Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinkaaaaa

jestem zła!!!nie moge sie opalić przy hormonach!!!

Polecane posty

Gość sabinkaaaaa

kurcze dlaczego tak jest,ze przy stosowaniu antykoncepcji opalenizna tak szybko schodzi :-( u mnie trzyma sie tylko 2 -3dni później nic ,znika :-( wy tez tak amcie???

Eee. wybacz... Jeśli się opalasz przy braniu tabletek to bardzo prawdopodobne że prędzej czy później wyskoczą Ci plamy na skórze, które można usunąć jedynie operacyjnie... Jeśli bierze się tabsy anty nie powinno się dłużej opalać:] Niektórzy uważają że wogóle:)

Gość zależy jakie
tabletki i zalezy kto bierze. jest róznie. jedni moga sie opalac inni nie znowu sprawa indywidualna. jak brałam hormony przez 3lata sie opalałam raz w tygodniu 10-15 minut i nie miałam zadnych efektów ubocznych...a teraz nie biore i sie nie opalam...:)

Gość sabinkaaaaa
ja stosuje plastry evra.... ogólnie nie mam zadnych skutków ubocznych... no ale idzie lato a ja bede wygladac jak córka młynarza :-(

Wiadomo, że zależy jak leży:] Zależy od organizmu, ale skąd kto ma wiedzieć że akurat jego organizm zareaguje tak a nie inaczej:] to nie jest zależne od tabletek, że niby jedne wywołują zmiany na skórze a inne nie... Poprostu wiele organizmów tak reaguje i kobiety są przed tym ostrzegane;)

Gość sabinkaaaaa
pisałam jakiś czas temu do firmy cilag i dowiadywałam sie czy sa przeciwskazania do odwiedzania solarium przy plastrach evra,i napisali mi ze nie ma zadnych skutków ubocznych,oczywiscie zdaje sobie sprawe,ze organizm równie reaguje .... mam nadzieje,ze tak nie bedzie.

Gość goniusia
Bzdury co mają tabletki antykoncepcyjne do pigmentu w skórze .Twoja opalenizna szybko schodzi bo taki Twój urok.Ja od pięciu lat biorę pigułki i opalam się w solarium dwa razy w tygodniu a w lecie na słońcu i nie mam żadnych skutków ubocznych