Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na grznicy styrachu

Znajdzcie sobie jakies ciekawe zajecie, a nietylko DZIECI DZIECI

Polecane posty

Gość na grznicy styrachu

Gość bujaj się
spadaj na dyskusje ogólna, a nie tu bedziesz nam prawił/a morały....won padalcu jeden....nawet nie wiesz co piszesz debilu do kwadratu....po hu...to wchodzisz? Spadaj

bujaj się, zajęć mamy aż nadto, a dzieci są bardzo ciekawym tematem. O podatkach mam tu gadać? Albo o certyfikacji ISO? W pracy się dość o tym nagadam, tu chcę odpocząć od roboty.

Gość daj nam żyć
Mam ciekawe zajęcia a dziecko jest jednym z nich. Myślisz, że matki są ograniczone do tego stopnia, żeby cały swój czas poświęcać dziecku?? Może Twoja mama taka była i teraz po latach Ci to wypomina, ale pamiętaj nie mierz innych swoją miarą. Dziecko może jest obowiązkiem, naprawdę ciężko go wychować na dobrego człowieka, co nie oznacza, że nie sprawia to żadnej radości. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć i tak nigdy tego nie doświadczysz.

Gość na grznicy styrachu
odpier.. sie od mojej rodziny!!!!!!!! wy beznadziejne jestescie, wystarczy spojrzec na wyopowiedz powyzej: "o podatkach mam gadac? w pracy sie nagadam" czyli poza praca i bachorami nic was nie interesuje wspolczuje tym dzieciom takich rodzicow buahahahahahahah

Gość szycia
do na grznicy styrachu a ciebie kto wychowal - PDD w Pciumiu dolnym? ....sadzac po postach....

Gość hje hje hje
autor topiku jest z domu dziecka - nikt go nie kochał i swoje zale bedzie wylewac tu pod postacia wrednych postów

Gość daj nam żyć
W tej chwili zajmuję się dzieckiem i ono jest najważniejsze prócz tego interesuję się wieloma rzeczami, które teraz zeszły na dalszy plan. Jak dziecko skończy 2,5 roku pójdzie do przedszkola, a ja do pracy, w czym widzisz problem?? Dziecko samo w sobie zajmuje mnóstwo czasu, książki o pielęgnacji niemowląt pochłaniają mnóstwo czasu, trzeba się nieźle napocić, żeby być dobrą matką. Może Twoja mama się nie starała i było jej wszystko jedno jakich pieluch i zasypek używa, ale dla mnie to ważne i gówno Ci do tego.

Gość prowokacja /
Lasi odpuscicie, nie widzicie, że ten ktoś nie ma innego zajęcia jak pisac durne tematy?? I to ejst jego hobby.....łaaaaaaaaaaaał.....w sumie to lepsze od naszych dzieci i pracy. Skoro jesteś taki zajęty i wspaniały to cemu z nudów piszesz te bzdury. Nie ma po co dopowiadac na jego idiotyczne i żałosne teksty bueheheheheheheheee

Gość na grznicy styrachu
a ja wam mowie ze beznadziejne, infantylne babska z was

Jakbyś miał jakieś zainteresowania tobyś się nie szwendal gdzieś, gdzie cię nic nie pociąga czyli tutaj. Ja jak mam chwilę, to się zajmuję tym co mnie ciekawi - a ciekawi mnie wiele rzeczy, nie tylko dzieci i praca. Śmieszne, jakie ludzie mają o sobie wysokie mniemanie. To może ty sobie znajdź jakieś ciekawe zajęcie, my nie narzekamy.