Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konar

przyznajcie ze teraz gorzej znosi sie samotnosc niz jesienią i zimą

Polecane posty

Prawda ??.Maj jest taki piękny ,cudowne wieczory ,najpiękniejsze dni , wszędzie zakochane przytulające sie pary, okazujące sobie czułości , aż żal patrzec ze to nie jest moim udziałem ... Czasem aż odwracam głowę. Jesienią czy zimą tego tak nie widac wiec jest chyba troche \"łatwiej\".Przynajmniej ja tak mam.

Gość zdecydowanie tak

Gość to nie jest moj staly nick
Niestety:O

Gość Kwiatuszek_uszekuszek
tak, tak teraz jest samotnym bardzo ciezko. Moj men jest za granicą od pol roku, zimą byl luz, tesknilma itd. ale dalo się przezyć, ale teraz jest mi bardzo ciezko. Zwłaszca jak się patrzy na takie zakochane parki.. to sie cizko robi na sercu i tak smutno, bo tez by sie chcialo a nie ma jak... :(

Gość Kawinka
I jeszcze te wszystkie media alarmują, że jesienią i wiosną nasilają się depresje. Po takim bombardowaniu faktami nie ma siły trzeba na nia zapaś .:P.

Gość Brondynka
I jak tu sie cieszyć wiosną w samotności...?

...w lato to łatwiej jakies zajęcia sobie zorganizować, a zimą to jedynie coś odmrozić! :P

Gość A ja myslę
że jednak nie masz racji :-D Teraz mozna wyjść na spacer, dni sa długie ..., jesienia i zima ludzie siedza w domu, w maju czlowiek rwie sie do zycia ...

Gość A ja myslę
Pamiętaj ... nie od razu Kraków zbudowano ....cierpliwości :-D

Gość radyjo
a czy jedyna radość to łażenie z facetem ? Ja mam męża , ale muszę powiedzieć , że często nasze popołudnia wyglądają tak , że przychodzę z pracy , on przychodzi później , zmęczony , siada przed telewizorem i jest wypluty. Nie ma mowy o żadnych spacerach , bo jemu się nie chce. To idę na spacer z psem. W weekendy zazwyczaj odsypia deficyty snu z tygodnia , a jak nie , to tez większość czasu wyleguje się przed telewizorem. Nie pamietam , kiedy ostatnio byliśmy na spacerze razem , dla naszej przyjemności , a nie dla psa. Dla mnie najfajniejsze majowe emocje związane są z jazdą konno. W weekend zabieram siędo stajni i mogę się wyszaleć na koniu

Ja bym go poszczuł tym psem! :P

Ja bym go poszczuł tym psem! :P

Gość nnnnp
calkowicie sie zgadzam. zima mozna sie troszke pooszukiwac ze wszyscy, jak ja, siedza samotinie w domu i placza do poduszki wiec nie ejstem sama:P a teraz? makabra. to jest cholernie przygnaeniajace kiedy nie ma sie z kim ruszyc z domu a znajomi organizuja sobie milutko czas we dwoje...ehh ciezkie zycie. najgorsze(!!!) ze zblizaja sie wakacje(wiem, paranoja). co ja bede robic przez 3 miechy??

Gość 5364567
Podnosze KONAR dla Ciebie🌼

Gość upyu
upupupu