Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiko

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamusiek

Polecane posty

Gość patiko

Jestem mamą od 7 tygodni, moj synek ma na imię Kubuś i jest dla mnie wszystkim. Szóstego kwietnie o 19.35 poczułam co to jest być mamą. Kiedy poraz pierwszy zobaczyłam mojego synka, był taki malenki i bezbronny i już wtedy wiedziałam ze to jest miłość ponad wszystko. teraz każdego dnia kiedy jest przy mnie czuję się szczęśiwa i spełniona jako kobieta i matka, i kiedy tak na niego patrzę kiedy śpi w wózeczku obok to chciałabym go tylić tak w ramionach przez cały czas i obronic go przed całym złem tego świata. w tym szczególnym dniu życze Wam( drogie przyszłe, obecne mamusie) i sobie wielu szcześliwych chwil z pocichami, oraz tego aby naszych matczynych trosk było jak najmnej. Pozdrawiam :)

Gość och jejku
patiko, pocieszylas mnie, bo ja chyba jestem w ciazy i zastanawiam sie, czy dziecko da mi szczescie, czy bede potrafila byc dobra matka...

Gość patiko
Witaj, Głowa do góry ! Chyba wszystkie kobietki maja taki problem, ja też w ciąży zastanawiałam się czy będę dobrą mtką dla mojego Maluszka ( i nadal sie boję ) ale uczucia macierzyńskie pojawia sie kiedy twój dzidzius będzie z toba. ktoś mądry powiedział mi kiedyś ze natura wyposazyła nas w cos takiego jak instynkt macierzyński i to jest swieta racja :)