Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola1989

objawy ciąży??? pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pola1989

Witam mam pewien problem ktory zaczyna mnie coraz bardziej martwic i juz powoli tylko o tym mysle!!! W ciągu ostatniego miesiąca kilka razy bawiłam sie z moim chłopakiem tzn on mnasował mnie palcem w miejscach imtymnych ale nie wsuwał go nigdy do mojej pochwy (może jedynie na jakies 1-2cm) ale nigdy nie współżyliśmy ani tez nie dotykał penisem moich miejsc imtymnych!! teraz spóźnia mi się okres juz 7 dni. kilka dni przed tym jak mialam planowo dostac okresu bolaly mnie piersi tak jak zawsze przed okresem ale pozniej bul ustal a miesiaczki nie dostala:( teraz znowu bola mnie piersi i wydaj mi sie jakby były troche wieksze. I boje się że moj chłopak mógł np dotykac swojego czlonka a poxniej masować mmnie i chcialam zapytać czy przez taka nieuwage moglo dojsc do zaplodnienia???? prosze o szybka odpowiedz bo zaczynam sie bardzo mocno denerwowac(((((((

Gość violetta8765
u mnie jest to samo z piersiami bolaly ,przestaly i znowu zaczely boelc wydaje sie jakby wieksze ..a okresu nie widac:(a juz powienien byc,nie wiem zrob test ciazowy

Gość ja szukam
nie boj sie,jesli nie mial plemnikow na reku,nic ci nie bedzie,to strach opoznia ci okres,nie masz powodu do obaw:)