Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkonoga monia

czy jest jakis sposób aby mieć długie nogi?

Polecane posty

Gość krótkonoga monia

czy to tylko kwestia tego, co natura dała?:)

Gość yyyyy...
co za pytanie :o ... i pewnie oczekujesz że ktoś poda Ci nazwę jakiegoś leku czy balsamu które wydłużą Ci nogi :o

Gość jest sposob
musisz miec bardzo dlugie spodnie waskie i do nich nosic obsacy tak aby spordnie przykrywaly buty

Gość krótkonoga monia
ten ostatni sposób nie rozwiązuje problemu. bo będzie tylko takie "oszustwo" a nie prawdziwe wydłużenie:(

Gość księża córka
są jakies sposoby , śrubowanie , naciąganie , ale to chyba nie ma sensu :P

Gość jest sposob
na prawdziwe wydluzenie nie ma sposobu:O to chyba oczywiste :O no chyba ze te sruby :O

Gość tak jest jeden ale musisz
być wytrwała. Moja babcia tak robiła i podobno jej pomogło. Kiedyś też podobno ten muzyk Prince też tak robił, ale jemu to nie wiem, czy poogło:o Zależy, jak najpierw wyglądał... Sposób ten jest też opisany w książce "Trzy razy Wiedeń" Marczewskiej z 1972 roku. Jeszcze pisała o tym Borzyszkowska- Sękowska. Więc tak: po prostu musisz mieć stare żelazko, z takim sznurem, jak kiedyś były, takie powleczone materiałem. teraz tez chyba takie są. Chodzi o to, żeby pokrycie, izolacja tego przewodu od żelazka nie były z gumy. Wiążesz sobie wokół kostek, nad stopami, kładziesz się spać tak, tylko Ty leżysz normalnie, a te żelazka przywiżane do nóg muszą zwisać z łóżka i nie dotykaż podłogi. Powodzenia!🌻

Gość prett
hehehe..no w okresie wzrostu kości może by taki sposób coś podziałał;) niestety i to chyba oczywiste, że nikt ci nie wydłuży nóg tak samo jak nie skróci rąk itp pozostaje ci umiejętne dopasowanie ubioru i dbanie by twoje nogi były szczupłe

Gość upuupuppu
powaznie?cos takiego moze zadzialac z tym żelazkiem? i tylko w okresie wzrostu??????

Gość upuupuppu
ale tu chodzi glownie o obciazenie czy o to zelazko??

Gość upupupupu
ktos mi powie??czy moze byc np inne obciazenie?

Gość tak bo to chodzi tylko
o obciążenie. Ale waga musi byc ok. 1,5-2,5 kg tak jak żelazko. I musi być możliwość przywiązania tego do nóg i spuszcenia z łóżka tak, żeby nie dotykało ziemi:)

Gość V21
musi być żelazko, bo organizm wyczuwa, że to właśnie żelazko i od tego nogi rosną... Jezu, dziewczyny, puknijcie się w czoło. Najlepiej ścianą...

normalnie nie moge...skad wyscie spadli ludzie? rozumiem by wydluzac paznokcie albo wlosy...ale nogi?? to se je najlepiej moze urwijcie i wstawcie dlugie sztuczne...:o

Gość wez nie bęądź taka
mądra jedna z drugą, bo nogi się wydłużyć da, a jak nie wiecie, to się nie wypowiadajcie:o Wystarczy troche poczytać... Wracajcie do gimnazjum i zajmijcie się odrabianiem lekcji:o

Gość uupupuppu
do dziewczyny bez nicka ktora podala ta metode :) masz moze gg?

Gość uupupuppu
i jeszcze pytanko ile to trzeba z tym lezec? ile godzin? i mniej wiecej po ilu miesiacach widac jakies efekty?

sredniowiecze...a wydluzajcie sobie na wszystkie mozliwe sposoby..tylko nie chce kiedys widziec topikow, ze macie klopoty z nogami:o

Gość uupppupupup

a moze se operacje zrobcie tych nog:P nogi sie ma dlugie z natury...ja mam sredni wzorst ok.172 a nogi mam bardzo dlugie:P a jednak nie jestem wyzsza:P;O

Gość upuuppuup

Gość uupupup

Gość wela
Nóg nie wydłużysz, ale możesz sprawić że będą smuklejsze a przez to optycznie dłuższe. Podobno dobry na to jest streching, unikanie ćiwczeń rozbudowujących nogi czyli tych z dużym obciązeniem. No i jak zawsze opalone wyglądają szczuplej i seksowniej a więc samopalacz w ruch....

Gość Kold Hard Bicz
zamiast wydluzac nogi moze zmniejszylabys sobie raczej stopy ? Zeby mozna je bylo upchnac w takie minibuciki jak kopytka - supertrendi sprawa w chinach czy japonii nie pamietam juz.

Gość Kold Hard Bicz
A no i murowane powodzenie osiagniesz wydluzajac sobie szyje - w tym celu nalezy nakladac metalowe obroze - coraz wiecej i wiecej...

Gość wela
Kold Hard Bicz idź soie mózg powiększ bo ten który masz nie pasuje rozmarem...

Gość wcale nie jest super
być posiadaczką długich nóg. Jestem b. szczupła, wysoka (nogi 102 cm) i zawsze mam problem z nogawkami spodni. Teraz Levi wypuścił nową linię spodni dla szczupłych i wysokich, ale przymierzyłam najmniejszy numer jaki miały sprzedawczynie, tj. 34 (38, 36 spadaly mi z bioder - zwyczajowo noszę rozmiarówkę 36) i w pasie były ok, natomiast nogawki... za krótkie. Ja mam zawsze doła, bo nie mogę dobrać fajnych spodni. Jak w pasie są dobre, to nogawki zawsze muszą być przykrótkie :(

ja tez mam dlugie nogi - 175 i ok 106 cm nóg:D i rzeczywiście duuuuży problem z kupieniem odpowiednich spodni- a chodze najczęściej na wysokich obcasach, więc tym bardziej nogawki spodni powinny być dłuższe ( do polowy obcasa ) .... A co do wydłużania nóg...prawda jest taka, że sa operacje wydlużające nogi- niedawno czytałam, ze jest taka moda albo w chinach, albo w japoni ( nie dam glowy gdzie dokladnie )...polega ona na tym, ze łamie sie kości nóg- czyli kość udową, strzałkową i piszczelową...oddala się je na pewna odległość, łączy śrubami i czeka się ( na wyciągu ) aż tkanka kostna się nadbuduje i polączy obie cześci....podobno można uzyskać w ten sposób nawet 10 cm ( rekordowo ) a średnio ok 5-6 cm....te dziewczyny robią to dlatego, aby być modelkami...oczywiscie standardowo rownież powięszenie piersi, ust itd....

Gość upupup
do wcale nie jest super -->> ale 102 masz mierzone od kosci biodrowej? blond wamp-->> Ciebie rowniez spytam o to samo ;) mierzone od kosci biodrowej te 106? a co do tego zabiegu to tez nad tym myslalam ale jedyne co mnie przeraza to koszmarnie dlugie blizny :( ktorych potem niczym nie zliwkiduje:(