Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfwrefre

skopiowane z innego topiku - jak to mozliwe ze ludzie okazuja sie draniami?

Polecane posty

Gość ewfwrefre

Jak bardzo można się pomylić wybierając człowieka "tego na życie"...Zastanawiam się jakie są tego przyczyny, czy zbyt krótka znajomość przed ślubem i niewystarczające poznanie się, czy ktoś się po prostu tak potrafi "maskować" przez dłuższy okres czasu, czy ktoś się z czasem aż tak zmienia ( nie wydaje mi się by to było możliwe), czy po prostu przyczyną jest zakochanie i "klapki na oczach," idealizowanie ukochanej osoby......

Gość bo kobiety są zdradzieckie

Gość nieśmiało odpowiem
gdybym znała odpowiedź na to pytanie, byłabym miliarderką w funtach szterlingach. ;) Dziewczyno, tyle może być przyczyn, ile par. jedna rzecz wydaje się tak oczywista, że aż wstyd pisać, ale co tam. LUDZIE SIĘ ZMIENIAJĄ, dorastają, dojrzewają w zależności od okoliczności w życiu ;), zmieniają im się priorytety, rozczarowywują się lub zwyczajnie głupieją :D.

Gość eizabeth
zadna maski, po prostu nie poznaliscie sie mniej jachtow, wycieczek z biznesemnem a bys go poznala, a tak pieprzysz glupoty ze sie zmienil, ze to zobacz na siebie? od 5 lat nie zmienilas sie, jestes tak smao wyrachowana i msciwa:) alu

Gość czas płynie
Do "ewfwrefre": Dlaczego kopiujesz moją wypowiedź nie biorąc jej w cudzysłowie? ;)

Gość czas płynie
Zaznaczam, że wyrwana została ona z kontekstu w jakim ją napisałam , więc tutaj wymowa tych kilku zdań jest inna.

Gość czas płynie
Do kogos powyżej : czytaj ze zrozumieniem ;)