Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaska taka jedna

zemscilam sie na bylym facecie - zdradzil mnie a ja...

Polecane posty

Gość joaska taka jedna

wlamalam mu sie na gg i konta pocztowe, zmienilam hasla i on nie ma do nich dostepu. to byly konta sluzobe i prywatne jednoczesnie, kontakty zachowal bo ma zapisane, ale z gg - nie. tak zlosliwie. bo zdradzal mnie pzrez cale 3 lata naszego zwiazku o czym dowiedzialam sie ostatnio, gdy jedna z jego kochanek pokazala mi jego maile i smsy. on wyslal mi pozniej duzo smsow wyzywajac mnie... mam lekkie wyrzuty sumienia. dobrze zrobilam czy nie?

Gość bellaaaa
o boze zrobiła bym to samo!!!! albo jeszcze wiecej!! nie pozwole nigduy zadnemu dupkowi mnie oszukiwać.. swoją drogą jak sie włamac np na poczte albo na gg? przydałoby mi sie ...

Gość joaska taka jedna
ja znalam odpowiedz na jego pytanie pomocnicze...

Gość ja bym wywaliła jego rzeczy
przez okno w pierwszej kolejności.............. aaaaaaaaaa potem, hmmmmmmmm, potem bym go zniszczyła wykorzystując wszystkie jego słabe strony.... nie cierpię kłamców i oszustów.

Gość joaska taka jedna
no, a jak juz wlamalam mu sie na skrzynki i gg to poznalam duzo nowych pan...

Umów go, z jego wszystkimi laskami na jedną godzinę w tym samym miejscu (najlepiej w pracy)! :) Ale będzie ubaw! :)

Gość agusia1504
Bardzo dobrze zrobiłaś...Ja tez kiedys tak zrobiłam ukradłam mu gg skrzynke e-mail dowiedzialam sie wielu innych rzeczy np ze ma skrzynke na jakies stronce erotycznej wybieral sobie panienki i z nimi rozmawial..Bolało jak cholera i do dzis to boli jak sobie przypomne Faceci to dupki, swinie cholerne ktore trzeba i nalezy karcic i niegdy do konca nie ufac! Mam jedna zasade moze i fajnie jest z facetem ale nigdy nie nalezy sie otwierac do konca i byc cała dla niego bo predzej czy pozniej i tak cie zrani..Fajnie jest miec asa w rekawie i zyjcie tak dziewczyny bo predzej czy pozniej i tak ten najwspanialszy, najukochnzy w jakis sposb cie zrani a ty zaczniesz sie zastanawiac czy dobrze zrobilas wiazac sie z nim Pozdrawiam ps pisze tak z doswiadczenia

Gość elisssa
dla takich typkow nie ma litosci!