Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaarCiaa

Jaki typ mężczyzn najczęściej przyciągacie, jeśli chodzi o charakter?

Polecane posty

Gość MaarCiaa

bo ja przyciągam beznadziejnych romantyków :P są w sumie całkiem spoko, tylko za bardzo bujają w chmurach, wolę kogoś, kto stoi mocniej na ziemi :) niestety czasem są to okropni zazdrośnicy, jeśli o nich chodzi...

Gość eizabeth
romntycy sa super, a ze zazdrosni hmm coz kochaja:) ne nalezy im dawac powodu do zazdrosci:)

Gość jaaaaaaaaaa
dwa typy - chłodnych i wyrachowanych drani oraz tzw artystyczne dusze. W sumie jedno ich łączy - wszyscy są nieźle popieprzeni.

Gość MaarCiaa
o to mi chodziło, wpisujcie dalej. A co do tych ''romantyków'', to nie daję im żadnych powodów do zazdrości, oni po prostu już tacy są, przyciągam akurat takich facetów, którzy chyba chcą mnieć mnie całą ''na własność'' :( A każdemu jest potrzebna wolność, t.z.n. bez ciągłych pytań typu ''co robiłaś tego dnia i tego'' .

Gość MaarCiaa
swoją drogą, czy to nie dziwne, że kobieta przyciąga zazwyczaj określony typ mężczyzn? Jakby coś było zakodowane w jej wyglądzie lub zachowaniu, co sprawia, że tak się dzieje; jakby wysyłała sygnały, które w ten sposób na facetów odzdziaływują

A ja mam takie szczęście, że przyciągam facetów-kumpli, wesołych, z ktrymi można pogadać. Niezbyt kasiastych, za to fajnych gości.

ja przyciągam spokojnych...których natychmiast odstrasza moja obrączka...

Gość hehhhhhhhh
ja tylko emocjonalnych popaprańców :(

Gość upuytr

Gość mnaimniam
nie cierpię gosci z zaburzeniami osobowości a takich jest pełno,takie dzieciaki,użalający się nad sobą,ohyda....poza tym synkowie-mamusi tez odpadają,lubię stanowczych,ambitnych,czasami romantycznych ale nie za często bo takich rozlazłych płaczków tez nie lubię:p ale uwielbiam namietnych:) to jest to

Gość ja najczesciej
przyciagam facetow majacych wysoka zawartosc alkocholu we krwi