Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sibell

faceci wolą głupie i brzydkie?

Polecane posty

co sądzicie o tym, że najlepsza jest zona głupia i brzydka, bo nie trzeba się za bardzo starać, no i nie trzeba martwić się o konkurencję? z moich obserwacji wynika, że w pierwszej kolejności do ołtarza idą dziewczęta nie powalajace zbytnio ani swą inteligencją ani tym bardziej urodą ; czyzby panowie bali się atrakcyjnych i elokwentnych zarazem pań? kupiłam sobie ostatnio sliczne szpileczki acz mega niewygodne, takie na szczególne okazje, pytam mojego faceta czy mu się podobają a on na to- no cudne ale chodzisz w nich , nie obraz sie ,jakbyś kulała ale to i lepiej bo jak bedziesz kulała to nie będzę cie musial pilnowac za bardzo (sam by sobie takie szpilki włozył)

Gość gatińczuk
po pierwsze nie ma kobiet brzydkich, po drugie głupota nie dyskwalifikuje kobiety jako partnerki bo ważniesze są ciepło, uczuciowość i otwarotość. Najgorszymi partnerkami są piękne lale, kŧórym się wydaje, że wszystkie rozumy pozjadały. Takie omijamy szerokim łukiem jak psie gówienka.

Gość taaaaaaaaaaaaa
nie ma brzydkich kobiet.......... tylko wina czasem brak..............

Gość Kawinka
Eeeee. Ja wyszłam mlodo za mąz, To co jestem brzydka i nieelokwenta? Hmmm chociaż idąc za Twym tokiem myśleniea chyba nie, skoro jestem po rozwodzie :P.

Gość my głupie kobiety
Co to znaczy mądra kobieta ? Mądra kobieta to taka, która potrafi wybrać sobie odpowiedniego faceta i sprawić , żeby ją kochał i szanował i żeby chciał z nią zostać na resztę życia.

Gość tararararararara
głupia, brzydka? wszystko to kwestia gustu, ale może jednak coś w tym jest - które pierwsze idą do ołtarza. pocieszam się, te lepsze ładniejsze, mądrzejsze idą później. może dlatego, że najpierw mają co innego w głowie :D

Gość co mają w głowie
Chodzi o niezobowiązujący sex ?